Δόξα Πετρούσας – Ορφέας Χωριστής 0-0: Μέτριο ποιοτικά θέαμα και λευκή ισοπαλία

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας ανάμεσα στην Δόξα Πετρούσας και τον Ορφέα Χωριστής.

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χώριζαν 16 βαθμοί, αυτό όμως δεν φάνηκε καθόλου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους μάλιστα να είναι φανερά ανώτεροι στο πρώτο μέρος και να έχουν τις ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ.

Στο β’ μέρος ο Ορφέας με την είσοδο Μελισσίδη και Αθανασίου έγινε πιο επιθετικός, ισορρόπησε την κατάσταση χωρίς όμως να καταφέρει πέρα από μια κεφαλιά του Δούμπλατζη να απειλήσει την αντίπαλη εστία και έτσι μείναμε μέχρι το τέλος στο 0-0 με τις δύο ομάδες να μη παίρνουν ρίσκα για να πάρουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι δείχνοντας ότι τους ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας.

Φάσεις αγώνα

Στο 19’ εκτελεί φάουλ ο Βουτσινάς, γυριστό σουτ του Τόσιογλου με την μπάλα να κατευθύνεται προς το τέρμα, προ της γραμμής ο Τζάρτζαλος την απομακρύνει.

Στο 22’ πάσα του Καλλέργη  τέτατετ αλλά λίγο πλάγια ο Παναγιώτου το σουτ σωτήρια ο Κιουμουρτζής διώχνει με το σώμα την μπάλα.

Στο 33’ φάση διαρκείας στα καρέ του Ορφέα, ο Φόρης Παναγιώτου πιάνει αέρα στην προσπάθεια του να κάνει σουτ απευθείας, νέα προσπάθεια και καλό σουτ του Ξενίδη λίγο άουτ.

Στο 42’ από πλάγια καλό σουτ του Αντωνιάδη και πάλι σωτήρια ο Κιουμουρτζής διώχνει την μπάλα.

Στο 48’ καλό σουτ του Αθανασίου πάνω από τα δοκάρια.

Στο 49’ ξαφνικό μακρινό σουτ του Παναγιώτου πάνω από τα δοκάρια.

Στο 62΄ωραία σέντρα του Αθανασίου κεφαλιά του Δούμπλατζη άουτ.

Στο 65’ εκτελεί φάουλ ο Βουτσινάς με γροθιές διώχνει ο Χαραλαμπίδης.

Στο 85’ σε καλή θέση ο Γάιδας σουτ κοντράρει η μπάλα και βγαίνει κόρνερ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Στέργιο Ανδρεόγλου και Άγγελο Ζήρδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαραλαμπίδης, Ξενίδης, Χατζησαββίδης, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Γάιδας, Γεωργιάδης Στέφανος(72’ Κατσαβουνίδης), Παναγιώτου(88’ Δροσίδης), Καλλέργης(82’ Αυγητίδης), Αντωνιάδης(88’ Κωνσταντινίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης): Κιουμουρτζής, Παρασχίδης, Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος, Τζιρίτης(46’ Μελισσίδης), Καπουσούζης, Αμανατίδης, Τόσιογλου(46’ Αθανασίου), Κοντογιάννης, Δούμπλατζης(66’ Κουπρόγλου), Βουτσινάς(77’ Αμαραντίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *