Δόξα Πετρούσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-1: Παιχνίδι υψηλού επιπέδου με πολλές χαμένες ευκαιρίες

Εξαιρετικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πετρούσας μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου.

Παιχνίδι υψηλού επιπέδου με πολλές χαμένες ευκαιρίες και μοιρασιά βαθμών στο τέλος με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο φινάλε των δύο ημιχρόνων.

Στα ευχάριστα οι γεμάτες κερκίδες από φιλάθλους και των δύο ομάδων σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Στο πρώτο μέρος η μπάλα παιζόταν πάνω – κάτω με την Πετρούσα να έχει κλασσικές ευκαιρίες με τον Καλλέργη, ο τερματοφύλακας του Αγίου Αθανασίου όμως Γιώργος Καραγιαννίδης ήταν καταπληκτικός.

Ο Άγιος απειλούσε στην κόντρα και είχε και αυτός δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Νίκο Παπαδόπουλο που σημάδεψε και το δοκάρι στο 18’.

Η Πετρούσα βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Φόρη Παναγιώτου λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, στο τελευταίο 20λεπτό όμως δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους φιλοξενούμενους που ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 87’ με σκόρερ τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 45’ σουτ του Αντωνιάδη αποκρούει ο Καραγιαννίδης στην επαναφορά νέο σουτ του Παναγιώτου πάλι ο Καραγιαννίδης απομακρύνει για να έρθει με τρίτη προσπάθεια ο Παναγιώτου να κάνει το 1-0.

Στο 88’ πάσα του Δημήτρη Τουμαντζίδη σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου η μπάλα κάπου βρίσκει και στα δίχτυα για το 1-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Μπόιτσιο Παύλο και Σαπανίδη Παναγιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης): Χαρπαντίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Μιχαλάκης, Κυριακίδης, Παναγιώτου, Καλλέργης, Αντωνιάδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αυγητίδης, Κωνσταντινίδης, Κατσαβουνίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου(Μπάμπης Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Δεληγιώρογλου, Στεργιανός, Παπαδόπουλος, Ζεκερίδης, Μουσάκου(30’ Μουρζίδης) , Παπαζώτος, Κοντρόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος Κοσμάς, Σαλπικτίδης, Τουμαντζίδης Ανέστης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *