Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Καλή Βρύσης 4-1: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Πετρούσας με σκορ 4-1 επί της Α.Ε. Καλή Βρύσης επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην φιλότιμη και βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια φιλοξενούμενη ομάδα.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες καλές στιγμές.

Πρώτη απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Σάκη Δάφτσιου που πέρασε άουτ και την Πετρούσα να απαντάει σε κοντινό σουτ του Δροσίδη που πέρασε άουτ.

Στο 29’ με πέναλτι που υπόδειξε ο βοηθός κ. Αλβανίδης στον διαιτητή κ. Καλοσίδη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Δροσίδη.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με το ξεκίνημα του β’ μέρους και πάλι με τον Δροσίδη, η απάντηση όμως ήρθε από την Καλή Βρύση με γκολ του Δάφτσιου Χρήστου.

Η Πετρούσα με περισσότερες δυνάμεις βρήκε άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο με Αντωνιάδη και Κυριακίδη και έφτασε στο τελικό 4-1.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 29’ πτώση του Γάιδα από μαρκάρισμα του Πέτρου Αβράμη, αρχικά ο κ. Καλοσίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού κ. Αλβανίδη έδωσε το πέναλτι ποτ εκτέλεσε εύστοχα ο Δροσίδης για να κάνει το 1-0.

Στο 52’ ωραία κάθετη πάσα του Κύρτση ο Δροσίδης πρόλαβε τον Τσακίρη και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 75’ ωραία ο Καραγιαννίδης παίζει κάθετα στον Πέτρο Αβράμη, αυτός σπάει την μπάλα στον Χρήστο Δάφτσιο που σε κενή εστία κάνει το 2-1.

Στο 80’ ο Αντωνιάδης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ θα κάνει το 3-1.

Στο 84’ κάθετη πάσα του Γάιδα και ο Κυριακίδης με τσίμπημα της μπάλας πάνω από τον Τσακίρη που την βρήκε θα κάνει το 4-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Καλοσίδης Άνθιμος με βοηθούς Αλβανίδη – Αντωνίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Πετρούσας(Δημήτρης Κυριακίδης):

Χαρπαντίδης, Παναγιώτου, Χατζησαββίδης, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης, Ντόμπρος, Κύρτσης, Γαϊδατζής, Δροσίδης, Γάιδας, Αντωνιάδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αυγητίδης, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Τόλιος, Καυκάς.

Α.Ε. Καλή Βρύσης(Γιώργος Ζιώγας):

Τσακίρης, Κόττας Γιώργος, Αβράμης Πέτρος, Δάφτσιος Χρήστος, Παλτσίδης, Δάφτσιος Νίκος, Αβράμης Βασίλης, Βοσκοπούλι, Βασιλειάδης, Δάφτσιος Σάκης, Βουγόγιας.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μπούτιος Ευθύμης, Καραγιαννίδης, Σκριτζόβαλης και Κόττας Νεκτάριος.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *