Μ.Α. Ξηροποτάμου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-2: Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Ντίνου Τεξίζογλου

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη εχθές το μεσημέρι στο γήπεδο Ξηροποτάμου εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα η Α.Ε. Αμπελοκήπων και απείλησε πρώτη φορά στο 3ο λεπτό όταν ο Θανάσης Κυσσίδης έβγαλε την σέντρα από αριστερά στην πορεία της μπάλας ο Καραγκιοζίδης δεν θα μπορέσει να βρει την μπάλα με την άμυνα να απομακρύνει σε κόρνερ,

Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 10’ όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Δαφνάκη που σούταρε με την μπάλα να χτυπάει στον αμυντικό και να περνάει σε κόρνερ.

Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Ξηροποταμος ισορρόπησε και απείλησε πρώτη φορά στο 19’ όταν ο Λυκίδης σούταρε έξω από την περιοχή με τον Μπόσκο να αποκρούει σωτήρια.

Στο 25’ ωραίο σουτ του Μήτρε έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 28’ καλή ευκαιρία για τον Ξηροπόταμο με τον Λυκίδη με το σουτ που επιχείρησε να περνάει άουτ.

Στο 35’ ωραία ανάπτυξη της μπάλα από τους φιλοξενούμενους ο Καραγκιοζίδης θα μπει στην περιοχή θα παίξει τον Δαφνάκη που θα σουτάρει και του Σαββίδη να αποκρούει.

Για να φτάσουμε στο 38’ όταν ο Ξηροπόταμος κέρδισε φάουλ ο Καρασαββίδης εκτέλεσε η μπάλα βρήκε στο τοίχος με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι βρήκε στο χέρι του Δαφνάκη και ζήτησαν νέο φάουλ σε καλύτερο σημείο με τον κ. Σιαμανή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 41’ ο Τρελόπουλος θα βγάλει την σέντρα ασθενής απόκρουση του Σαββίδη και με σουτ μέσα από την περιοχή ο Δαφνάκης θα κάνει το 0-1. Δεύτερη αδράνεια στην άμυνα του Ξηροποτάμου 2 λεπτά αργότερα όταν ο Τρελόπουλος θα κερδίσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου θα περάσει 2 παίκτες θα σουτάρει και θα κάνει το 0-2 για την ομάδα το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Ξηροπόταμος μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Λεονταρίδη, Τανούσι,Πάνο, Καρασαββίδη. Ενώ στο 65’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση πέναλτι σε πέσιμο του Λυκίδη σε προφανής θέση για γκολ με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 72’ ο Άρμεν μέσα από την περιοχή θα πάει να βγάλει την σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στο Βασιλειάδη τον αμυντικό των Αμπελοκήπων με τους  γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι.

Στο 787’ μεγάλη ευκαιρία για τους Αμπελοκήπους να κλειδώσουν την νίκη όταν ο έγινε μια σέντρα από δεξιά με τον Καραγκιοζίδη ο Θανάσης Κυσσίδης θα κάνει το πλασέ εντός περιοχής με τον Σαββίδη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 80’ πέσιμο εντός περιοχής του Καρασαββίδη ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρεο στον παίκτη του Ξηροποτάμου.

Οι γηπεδούχοι για ακόμη ένα παιχνίδι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Από τον Ξηροπόταμο ξεχώρησαν οι: Καρασαββίδης Χάρης, Λυκίδης και Κιοσσές, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Δαφνάκης, Τρελόπουλος, Θανάσης Κυσσίδης και Μίτρε.

Ξηροπόταμος(Παπάζης): Σαββίδης, Μήτρου, Πάππος, Καρασαββίδης Χ., Καρασαββίδης Η., Καλαϊδόπουλος, Πάνος, Τανούσι, Κιοσσές, Φωτιάδης, και Λυκίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Άρμεν, Λεοντιάδης, Σπυρίδης, Κελεσίδης.

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Τεξίζογλου): Μπόσκος, Κυσσίδης Κ., Τζάνης, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Τρελόπουλος, Παπαδόπουλος, Δαφνάκης, Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης Αθ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Γεωργιάδης, Κιόρογλου, Μωϋσιάδης, Μαυρίδης, Μελίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *