Δόξα Βώλακα – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 2-1: Παθιασμένη εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση πριν το ματς της χρονιάς

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου έμεινε η ομάδα της Δόξας Βώλακα κερδίζοντας στην πανίσχυρη έδρα της με σκορ 2-1 τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Μια νίκη που έφερε τον Βώλακα στους 62 βαθμούς και παίζει πλέον στο μεγάλο ματς της χρονιάς μέσα στην Προσοτσάνη όλο το πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά ένα ακόμη καλό ματς για τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν για το γόητρο και την ιστορία τους δίνοντας τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Νέα Αμισός μπήκε καλά στο ματς στο πρώτο 10λεπτό και απείλησε πρώτη σε στημένη φάση με κεφαλιά του Φερσιζίδη που πέρασε άουτ.

Από εκεί και πέρα ο Βώλακας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με Γιάννη Σίγγο, Μαλίκη, Στάικο και Ηλία Σταμπουλή με τον Λαμπρινουδάκη να είναι σε πολύ καλή μέρα.

Παρά το άγχος και την πίεση, ο Βώλακας συνέχισε να πιέζει στο β’ μέρος και ενώ αρχικά ακυρώθηκε γκολ του Στάικου για οφσάιντ, στο 62’ από σέντρα του Μαλίκη ο Στάικος Νίκος έστρωσε στον Γιάννη Σίγγο που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.

Λίγα λεπτά μετά ο Καρπιτσάρης έπαιξε κάθετα στον Νίκο Στάικο που από κοντά νίκησε τον Λαμπρινουδάκη και έκανε το 2-0.

Η Νέα Αμισός δεν παράτησε το παιχνίδι, ανέβασε την απόδοση της με τους παίκτες από τον πάγκο να δίνουν λύσεις και στο 87’ από σουτ του Πούλα και επέμβαση του Παγκάκη στην επαναφορά από κοντά σε άδεια εστία ο Παπακωνσταντίνου έκανε το 2-1.

Τελευταία φάση του ματς από σέντρα του Θεοδοσιάδη κεφαλιά του Θεοδωρίδη ψύχραιμα ο Παγκάκης μπλόκαρε την μπάλα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Θαμνίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης, Χαλκίδης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Κασσός, Βασιλεάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης(80’ Σταμπουλής Θανάσης), Δράμπαλης Κώστας(80’ Μαρκόπουλος), Στάικος Νίκος(75’ Βασιλειάδης Αντώνης), Σταμπουλής Ηλίας(62’ Τσαμπάζης), Μαλίκης(62’ Μουζενίτοβ).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Θεοδωρίδης, Παγώνης(67’ Σουμπάκης), Κανταρτζής, Φερσιζίδης, Σιλλός, Ζαγιάκου(67’ Θεοδοσιάδης), Βασιλειάδης Παύλος(75’ Χρυσοχοϊδης), Μπιαζάκης Αχιλλέας(46’ Κερεμίδης), Πούλας, Αθανασιάδης(75’ Παπακωνσταντίνου).

Φωτο: Γ. Μίρκου

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *