Δόξα Βώλακα – Ορφέας Χωριστής 2-1: Πήρε το ντέρμπι ο Βώλακας |Παρέμεινε μόνη στην 2η θέση στο κυνήγι της Προσοτσάνης

Την νίκη με 2-1 στο φινάλε της αναμέτρησης πήρε ο Βώλακας με αντίπαλο τον Ορφέα Χωριστής, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ηλία Παντζαρίδη στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή με τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες στι δύο εστίες, με τον Βώλακα τελικά να είναι πιο τυχερός και να παίρνει την νίκη με το χρυσό γκολ του Σταϊκού στο 87’.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Χωριστή ήτνα αυτή που απείλησε πρώτη με το φάουλ του Κουμπρόγλου το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεις ο Βώλακας απείλησε με τα μακρινά σουτ του Μαλίκη και Σταμπουλή.

Ο Βώλακας συνέχισε να είναι απειλητικό έχοντάς πολλές επισκέψεις στην άμυνα της Χωριστής και στο 16’ ο Βώλακας θα ανοίξει το σκορ όταν ο Μαλίκης θα βγάλει την σέντρα και ο Δράμπαλης με κοντινό πλασέ θα ανοίξει το σκορ για τον Βώλακα.

Στο 20’ ο Βουτσινάς θα εκτελέσει το φάουλ και ο Παπαδόπουλος θα κάνει το 1-1 για τον Ορφέα.

Στην συνέχεια ο Ορφέας έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους: Αθανασίου και Κουμπρόγλου, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε και πάλι ένα κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες, Για τον Βώλακα επείλησαν οι: Μαλίκης, Σίγγος και Στρϊκός, ενώ για την Χωριστή οι: Κουμπρόγλου και Αθανασίου.

Για να φτάσουμε στο 87’ ‘οταν ο Βασιλειάδη Α. θα παίξει τον Σταϊκό και αυτός με διπλή προσπάθεια θα κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Βώλακα(Παπαδόπουλος Σ.): Παγκάκης, Χαλκίδης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Κασσός, Βασιλειάδης Μ., Σίγγος, Δράμπαλης, Σταϊκος, Σταμπουλής, Μαλίκης.

Διαιτητές: Παρασκευούδης, Παυλίδης,

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης Α., Στάϊκός Δ.

Ορφέας Χωριστής (Ηλίας Παντζαρίδης): Κιουμουρτζής, Μανωλεσάκης, Καλλέργης, Παπαδόπουλος, Παρασχίδης, Καπουσούζης, Αθανασίου, Αμανατίδης, Βουτσινάς, Κουμπρόγλου, Αμαραντίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαεμμανουήλ, Δούμπλατζής, Μελισίδης.

Γράφει: Μπουτζέκης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *