Α.Ε. Καλαμπακίου – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 2-1: Νίκη στα σημεία για το Καλαμπάκι

Την νίκη με ανατροπή πέτυχε η ομάδα του Καλαμπάκιου με την αντίστοιχη   της Ν. Αμισού με σκορ 2-1. Η Ν. Αμισός πέτυχε ένα γκολ στην αρχή της αναμέτρησης το διαχειρίστηκε μέχρι ένα σημείο, όμως στην επανάληψη το Καλαμπάκι ήταν ανώτερο και βρήκε δύο τέρματα για το τελικό 2-1.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερη η Ν. Αμισός και κατάφερε να βρει γκολ μόλις στο 4’ λεπτό όταν μετά από πίεση στην άμυνα του Καλαμπακίου ο Τσιμισκίδης έκλεψε την μπάλα, θα παίξει τον Πουλά που θα βγάλει την σέντρα και ο Βασιλειάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη.

Στην συνέχεια έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, με το Καλαμπάκι να απειλή με Αγγελόπουλο και Μαυροβασίλη, χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους,

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα και στο 54’ θα συνδυαστούν πολύ όμορφα οι παίκτες του Καλαμπακίου, τελικός αποδέκτης ο Καπτέλι που μέσα από την περιοχή με πλασέ θα κάνει το 1-1.

Στο 62’ η μπάλα θα φτάσει στον Ρετσέπ Ογλού που θα σπάσει την μπάλα στον Καλαϊτζίδη με τον δεύτερο με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-1, το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Σιουμπάρας, Θαμνίδης, Τζιερτζίδης

Α.Ε. Καλαμπακίου(Μουρατίδης): Τάφα, Πέτρο Ράντο, Ποιμενίδης, Κλόγκερι, Διαμάντι, Δεμενελούδης, Σωτηρέλης, Καλαϊτζίδης, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Προκοπίου.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού(Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Σουμπάκης, Παγώνης, Σιλός, Φερσιζίδης, Χρυσοχοϊδης, Μυτηληναίος, Μπιαζάκης, Τσιμισκίδης, Πουλάς.

Φωτογραφίες Ελένη Ευστρατίδου

Γράφει Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *