Δόξα Βώλακα – Δόξα Πετρούσας 1-0: Δίκαιη επικράτηση για τους γηπεδούχους

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για να υπερασπιστεί τον τίτλο της πέτυχε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας με σκορ 1-0 την αξιόμαχη και πάντα δυνατή Δόξα Πετρούσας.

Μια νίκη που διατηρεί τον Βώλακα στη 3η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς μόλις 2 πίσω από την κορυφή με 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες και 37-14 τέρματα, ενώ η Δόξα Πετρούσας παραμένει στην 9η θέση με 25 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες με 30-30 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς πιέζοντας ψηλά τον Βώλακα, αλλά οι γηπεδούχοι έχοντας την ποιότητα και την δύναμη της έδρας κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Γιάννη Σίγγου στη γωνία της εστίας.

Από εκεί και πέρα πήρε ψυχολογία ο Βώλακας, έλεγξε το ματς αλλά το τελικό σκορ έμεινε στο 1-0 μια και οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους έχοντας και δύο δοκάρια, στο 70’ σε σέντρα σουτ του Καρπιτσάρη στο κάθετο δοκάρι και 5 λεπτά μετά αρχικά σουτ του Θανάση Στάικου πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί και στην επαναφορά νέο σουτ του Τσενεκλίδη στο κάθετο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ρηγούλης Στέφανος(αντικατέστησε τον ασθενή Βασίλη Χορόζογλου) με βοηθούς Κοτανίδου Δήμητρα και Τσακίρη Κωνσταντίνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης(86’ Δερμεντζής), Δράμπαλης Ντίνος, Τσαμπάζης(75’ Μουζενίτοβ), Σταμπουλής Ηλίας(46’ Τολμαϊδης), Παπαδημητρίου Παναγιώτης(59’ Σέγκος).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Γιασκουλίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας(65’ Βαβάτσης), Παναγιώτογλου, Τουκμακτσής, Ντόμπρος, Κυριακίδης Σταύρος(79’ Κατσαβουνίδης Μ.), Κοντογιάννης(57’ Κύρτσης), Ουζούνης(79’ Ζεδαμάνης), Καλλέργης, Γάιδας.

ΦΩΤΟ: ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *