Φίλιπποι Δοξάτου – Προσοτσάνη 3-6 | Από την κόλαση… στον παράδεισο!

Καταπληκτικό ματς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Φτελιάς, ανάμεσα στους τυπικά γηπεδούχους Φίλιππους Δοξάτου και στην Προσοτσάνη.

Πρώτη απειλή στο ματς με ένα σουτ του Λίπο στο 5′ να περνάει πολύ έξω.

Στο 8′ το Δοξάτο θα κάνει και αυτό τη πρώτη του ευκαιρία, με το σουτ του Βασιλακάκη να είναι επίσης άστοχο.

Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ στο 9′, με τον Τσακμακίδη να σερβίρει στον Γουνατίδη και τον Καραγιαννίδη να αποκρούει σωτήρια!

Στο 12′, έπειτα από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Προσοτσάνης, εκμεταλλεύεται ο Κυριαζάκης και ανοίγει το σκορ για το Δοξάτο.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Βασιλακάκης βγάζει μία εξαιρετική κάθετη στον Καράνταη, ο οποίος πλασάρει τον Καγγελίδη για το 2-0.

Στο 40′ διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά, εξαιτίας εξύβρισης από τους οπαδούς της Προσοτσάνης, πίσω από την επόπτρια.

Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, ο Τόπι θα βγάλει μία ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Γουνατίδη να εκτελεί απευθείας στη δεξιά γωνία.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Καραγιαννίδη να στερεί το γκολ από τον Τσακμακίδη.

Όμως το Δοξάτο απάντησε με γκολ, όταν ο Κυριαζάκης από κοντά πήρε μία σέντρα και έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 60′ ο Τσακμακίδης θα χάσει μία καλή ευκαιρία και στο 62′ μετά από σέντρα του Καλαϊτζή, ο Καραγιαννίδης δε θα καταφέρει να συγκρατήσει την μπάλα και οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 3-2.

Η ασφυκτική πίεση της Προσοτσάνης θα της δώσει ένα πέναλτι, το οποίο κερδίζει και εκτελεί ο Κωνσταντινίδης, με τον Καραγιαννίδη να κάνει μία ακόμα επέμβαση και να κρατάει τη νίκη για την ομάδα του.

Η ισοφάριση όμως δεν άργησε να έρθει, όταν στο 75′ με εκπληκτικό σουτ ο Μελενικιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα το Δοξάτο φάνηκε να μένει από δυνάμεις και ο Λίπο στο 89′ με ένα παρόμοιο τρόπο όπως και στην ισοφάριση έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ενώ οι διαμαρτυρίες του Καρατζόγλου θα το επιφέρουν μια δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας έτσι την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στα τελευταία λεπτά, οι ποδοσφαιριστές του Στράτου Κονταξή βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που εκμεταλλεύτηκε δις ο Τόπι πετυχαίνοντας τα δύο τελευταία γκολ στο 95′ και στο 97′ !

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το 6ο γκολ της Προσοτσάνης είναι μία προσωπική ενέργεια του Μάριο Τόπι, ο οποίος πήρε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε 5 αντιπάλους και πλάσαρε τον γκολκίπερ.

Φίλιπποι Δοξάτου (Σ. Κονταξής): Καραγιαννίδης Κ., Μωυσιάδης, Νότας, Καραγιαννίδης Γ., Δημητριάδης, Καρατζόγλου, Βασιλακάκης Δ., Ζάχαρης, Κεσίδης, Κυρια΄ζακης Γ., Καράνταης Π.

Πάγκος: Βασιλακάκης Ε., Αποστολίδης, Μόσχος, Κυριαζάκης Ι., Στοϊλης, Καράνταης Κ., Γρηγοριάδης, Μαργαριτίδης, Παυλάκης

ΓΣ Προσοτσάνης (Φ. Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Τόπι, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Μελενικιώτης, Λίπο, Πετρίδης, Ρούσσος, Γουνατίδης, Τσακμακίδης Κ., Τσαγκαλίδης

Πάγκος: Ευκαρπίδης, Περσιανλής, Κωνσταντινίδης, Αβραάμ, Ματζιάρης, Καλαϊτζίδης, Τσακμακίδης Α., Παναγιωτίδης, Παγώνης

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *