Φίλιπποι Δοξάτου – Άρης Φωτολίβους 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Στο γήπεδο του Δοξάτου η τοπική ομάδα φιλοξένησε την ομάδα του Φωτολίβους, δύο ομάδες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για παραμονή στην Α’ ΕΠΣ Δράμας.

Στο 4’ λεπτό το Δοξάτο πέτυχε γκολ όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης το άκυρο ως οφσαιντ, με το 0-0 να παραμένει.

Στο 6΄ ο Ρουμελιτώτης θα βγει τετ α τετ με τον Καραγιαννίδη θα τον περάσει θα πλασάρει με τον Καραγιαννίδη να σώζει την εστία του τελευταία στιγμή.

Σε μια παρόμοια φάση στο 8’ ο Ρουμελιώτης θα βγει και πάλι τετ α τετ με τον Καραγιαννίδη στέλνοντας την μπάλα από πάνω το για το 0-1 του Φωτολίβους.

Στο 20’ ωραία κούρσα του Βασιλειάδη  από αριστερά θα σουτάρει με τον Καραγιαννίδη να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 34’ το Δοξάτο θα κερδίσει φάουλ με τον Αποστολίδη να εκτελεί κάνοντας το 1-1 να για την ομάδα του, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν με πιο μεγάλη αυτή του Φωτολίβους στο 85’ όταν ο Καγιάογλου βγήκε τετ α τετ  με τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο προπονητές μετά στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκαν στο κακό αγωνιστικό χώρο που πλέον έχει γίνει επικίνδυνος.

Από το Δοξάτο ξεχώρησαν οι: Καράνταης και Δημητριάδης, ενώ για το Φωτολίβος οι: Κοκοτσάκης Ν., Ρουμελιώτης και Καγιάογλου.

Δοξάτο: Καραγιαννίδης, Στοϊλης, Κοτσαμάνης, Καράνταης, Νότας, Δημητριάδης, Παντίκογλου, Καρατζόγλου, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτίδης, Αποστολίδης.

Φωτολίβος: Πουλάς, Χατζηπουργάνης, Ιωσηφίδης, Γκούζης, Κοκοτσάκης, Μπιαζάκης, Πολυζώνης, Χαρέμη, Βασιλειάδης, Καγιάογλου, Ρουμελιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *