Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Δόξα Δράμας 0-1 | Με το δεξί οι Μαυραετοί!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική η Δόξα Δράμας, η οποία κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Μηχανιώνα!

Την πρώτη ευκαιρία στο ματς την είχαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 4ο λεπτό μετά από ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Καλλίδης έπιασε την κεφαλιά, με τον Ηλιάδη να μπλοκάρει προτού η μπάλα καταλήξει σε άλλο παίκτη του Ποσειδώνα.

Στο 7ο λεπτό, ο Ξανθόπουλος απείλησε την εστία της Δόξας με ένα πολύ ωραίο σουτ, το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 21ο λεπτό με μία κεφαλιά του Μκρτσιάν, την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Κυριακίδης.

Στο 36′, ο Μκρτσιάν υπέπεσε σε ένα λάθος, οι γηπεδούχοι έκλεψαν μέσα στην περιοχή, με τον Ξανθόπουλο να περνάει την μπάλα πάνω από τον Ηλιάδη και αυτή να καταλήγει άουτ.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε καλύτερα και στο 64′ κέρδισε πέναλτι με τον Αλέξη Κόντο, ο οποίος εκτέλεσε και εύστοχα, δίνοντας το προβάδισμα στους Μαυραετούς!

Στο 78ο λεπτό ο Μπλιός έβγαλε μία ωραία σέντρα για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από τον Ταουσιάνη, όμως η κεφαλιά του δε βρήκε στόχο.

Ο νεοεισελθών Ρούτσης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Κυριακίδη να διώξει σε κόρνερ από το οποίο ο Περσίδης είχε και αυτός την ευκαιρία να απειλήσει την εστία του Ποσειδώνα, με το σουτ του να περνάει λίγο πάνω από την εστία.

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας: (Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Καλλίδης, Τραχανάς, Λαγότζος, Δεληζάνος, Τεμέρτζόγλου, Προύντσης, Ξιφιλίνος, Αλτιντζής,  Ξανθόπουλος, Γκέσιος.

Αναπληρωματικοί: Κουρουτσαλάκης, Τόσκος, Ταουσάνης, Ματθαίου, Κανέλης, Κίτμαν, Πάγιος, Τσακιρίδης, Κωστίκος.

Δόξα Δράμας: (Κετσιεμενίδης): Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Ντόσης, Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιός, Πιτσόλης, Πιρές, Κόντος, Παπαδόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Περσίδης, Βάντερσον, Ρούτσης, Μπεζυρτζής, Κυριακίδης, Χατζηδημητρίου, Ιορδανίδης, Στάικος, Γεωργιάδης, Σουβλέρης, Κυριαζής.

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *