Α.Ε. Καλή Βρύσης – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 1-2: Πολύτιμη νίκη στο φινάλε για τους φιλοξενούμενους

Πολύ σημαντική νίκη, την δεύτερη συνεχόμενη πέτυχε ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου κερδίζοντας με γκολ στο φινάλε 1-2 την ουραγό αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ αξιόμαχη ομάδα της Καλή Βρύσης.

Με αυτή τη νίκη ο Ακρίτας ανέβηκε στους 16 βαθμούς, απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στη κατηγορία.

Στον πάγκο δεν υπήρχε προπονητής για τους νικητές μια και λίγες μέρες πριν λύθηκε η συνεργασία με τον Τάκη Στάμογλου και ουσιαστικά οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης.

Από την άλλη μεριά δύσκολα τα πράγματα για την αξιόμαχη για ένα ακόμη ματς Αθλητική Ένωση Καλή Βρύσης που έμεινε καθηλωμένη στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό και ελάχιστες πλέον ελπίδες να προλάβει το τρένο της παραμονής.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού το ματς ήταν όπως το περιμέναμε με πολύ δύναμη και πάθος από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πολύ ωραίο σουτ του Θανάση Σέγκου έξω από την περιοχή στο 37’, αλλά η Καλή Βρύση απάντησε στο 53’ με κοντινή προβολή του Βασίλη Αβράμη σε φάση διαρκείας με φάουλ στο δοκάρι και γκολ στην επαναφορά.

Παρότι όλα έδειχναν ότι οδηγούμαστε στην ισοπαλία, ήρθε η φάση στο 90’με τον Μπάτζιο με σουτ μέσα από την περιοχή να δίνει την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χασιώτης Βαγγέλης με βοηθούς Κώστα Δημόπουλο και Ελένη Ιορδανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Καλή Βρύσης(Γιώργος Ζιώγας): Τότκας, Κόττας Γιώργος, Αβράμης Πέτρος, Δάφτσιος Θανάσης, Παλτσίδης, Κεφαλάς, Αβράμης, Δάφτσιος Νίκος, Κουμπάκης, Λάμπρου, Βοσκοπούλι.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Βουγόγιας.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης): Αλεξίου, Αμπατζίδης, Τριανταφυλλίδης, Τολμαϊδης, Μιχαηλίδης, Ζυρινίδης, Σέγκος Θανάσης, Σωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Μπάτζιος, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σέγκος Κώστας, Χαλκίδης, Σαρνταρίδης, Μεσελίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *