Α.Ε. Αμπελοκήπων – Α.Ε. Καλαμπακίου 4-3: Επική ανατροπή με σφραγίδα Θανάση Κυσσίδη

Την νίκη με 4-3 πέτυχε το Σάββατο η Α.Ε. Αμπελοκήπων με αντίπαλο την Α.Ε. Καλαμπακίου, με μεγάλη ανατροπή αφού η ομάδα του Ντίνου Τεξίζογλου ήταν πίσω στο σκορ με 0-2.

Όλα αυτά μέχρι και το 60’ όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Θανάσης Κυσσίδης βοηθόντας την ομάδα του στην επική ανατροπή με σκορ 4-2.

Το φίλμ του αγώνα

Το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι είχε την κυκλοφορία της μπάλας και στο 16’ ο Καπτέλι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για το Καλαμπάκι.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Ηλιόπουλο να χάνει 2 σημαντικές ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 32’ όταν ο Χιντζίδης θα βγει τετ α τετ με τον Κανάκη κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάηψη η εικπονα του παιχνιδιού μέχρι το 60’ δεν άλλαξε με τον Ντίνο Τεξίζογλου να περνάει εντός αγωνιστικού χώρου τον Θανάση Κυσσίδη.

Στο 62’ θα κάνει ο Κυσσίδης το 1-2 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 64’ ο Κυσσίδης θα παίξει πολύ ωραία κάθετα τον Μουρατίδη και ο δεύτερος θα κάνει με σουτ το 2-2, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο 74’ ο Καραγκιοζίδης θα συνεργαστεί με τον Κυσσίδη θα σπάσει την μπάλα στον τέλλο και ο δεύτερο με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 3-2.

Στην συνέχεια το Καλαμπάκι προσπάθησε να βρει να το γκολ της ισοαφάρισης και στο 90’ ο Κυσσίδης θα κάνει το 4-2. Στο 91’ ο Ισάκου με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα διαμορφώσει το τελικό 4-3.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Θανάσης Κυσσίδης, Κωνσταντίνος Κυσσίδης, Τζάνης, Μουρατίδης και Μαυρίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι: Καπτέλι, Μαυροβασίλης, Χιντζίδης και Διαμάντι.

Καλή η διαιτησία του κ. Παρασκευούδη και των βοηθών του Παυλίδη και Ζάμπα.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Παρασκευούδης, Παυλίδης, Ζάμπας

Α.Ε.Αμπελοκήπων(Τεξίζγλου): Κανάκης, Κασάπίδης(51’ Μίτρε), Τσάννης, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Κυσσίδης Κ., Ηλιόπουλος(51’ Τέλλο), Χειλίδης(60’ Χειλίδης), Δαφνάκης(60’ Κυσσίδης Αθ.), Μαυρίδης(75’ Παπαδόπουλος), Μουρατίδης.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Μουρατίδης): Κελετζής, Διαμάντι, Δεμενελούδης, Κλογκίρι(68’ Δεμενελούδης), Μουζακίτης(46’ Σερέτης), Σαββίδης(54’ Ελευθεριάδης), Ρετζέπ Κιολιού, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος(46’ Ισάκου), Καπτέλι, Χιντζίδης(72’ Προκοπίου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *