ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-1 : Με το δεξί το Φωτολίβος με γκολ στην εκπνοή

Το ρεπορτάζ σας το προσφέρει:

Coffe ROASTER Yiannis κεντρική πιάτσα ταξί Δράμας

Ένα όμορφο παιχνίδι για γερά νεύρα διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Φωτολίβους εκεί που ο τοπικός Άρης φιλοξένησε την ομάδα του Αγ. Αθανάσιου, την οποία και κέρδισε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες με τους τερματοφύλακες και των δύο ομάδων, Δικταπανίδη (Φωτολίβος) και Πριονίδη (Αγ.Αθανάσιο) να κάνουν εντυπωσιακές επεμβάσεις και να κρατάνε εν τέλει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Ευσταθιάδη στο 15’ όταν ο Δικταπανίδης έκανε το βολέ η μπάλα έφτασε στον Ευσταθιάδη, με τον μέσο του Φωτολίβους να κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια, ο Άγιος ανέβασε ρυθμούς και στο 18’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή με τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Μετά την προειδοποίηση του Αγίου Αθανασίου, δύο λεπτά αργότερα πάλι ο Παπαδόπουλος Ν. θα έχει ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και αυτή την φορά θα τα καταφέρει, κάνοντας το 0-1 για τον Αγ. Αθανάσιο.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αρχικά με τον Ασλανίδη με τον Δικαπανίδη να αποκρούει σωτήρια και ένα σουτ με τον Παπαδόπουλο Ν.

Στο 41 ο Ρουμελιώτης θα βγάλει την σέντρα θα πεταχτεί ο Παρασκευάς και με ωραία κεφαλιά θα ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στο 44’ ωραία ενέργεια του Ρουμελιώτη θα περάσει 3 παίκτες θα κάνει ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Πριονίδη, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα πιο ανοιχτό και άναρχο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους χάριζε την νίκη. Στο 65’ τετ α τετ του Ασλανίδη Ηλ. Με τον Δικταπανίδη να φωνάζει παρόν.

Στην συνέχεια ο Βεζύρης θα έχει μια καλή ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στο Φωτολίβος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Πριονίδη στο 70’ πλασάροντας άουτ.

Στο 80’ ο «Ασυρματιστής»  (Βεζύρης) θα  βγει και πάλι τετ α τετ με τον Πριονίδη με τον τερματοφύλακα του Μέγα να τον νικάει για δεύτερη φορά.

Στο 84’ νέα ευκαιρία για τον Άρη με τον Καριπίδη με το σουτ του να περνάει ελάχιστα άουτ, στο 90’ ο Κεσίδης Θωμάς είχε μεγάλη κλασική ευκαιρία όταν βγήκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Δικταπανίδη, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Φωτολίβους να απεκρούει για μια ακόμη φορά.

Στο 93’ μετά από ένα γέμισμα ο Τουματζίδης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Ρουμελιώτης, Χαρέμι, Ανέστης Δικακταπανίδης, ενώ για τον Αγ. Αθανάσιο οι: Ασλανίδης Ηλ., Κεσίδης και Μπαμπασαλη.

Διαιτητές :Σιαμάνης, Μπούλης, Θαμνίδης

Άρης Φωτολίβους (Μαχαιρίδης Μιχάλης): Δικταπανίδης, Χαρέμι, Χατζίδης, Χατζησαββίδης, Κοκοτσάκης Ν., Μπιαζάκης(80’ Καρυπίδης), Μακράκης Κ.(60’ Πολυζώης), Παρασκευάς, Κουντσούλια(41’ Τρυανταφιλλίδης), Ρουμελιώτης(75’ Ρουμελιώτης), Ευσταθιάδης(46’ Βαζύρης).

Την σύνθεση του Φωτολίβους σας την προσφέρει ο Κλειδαράς ο Αλέξης τηλ: 6932833277

Αγ. Αθανάσιος(Πελικπασίδης Κών/νος): Πριονίδης, Διαμάντι(80’ Κεσίδης), Καμπούρογλου(56’ Μπαμπαλής), Ζαπουνίδης, Ιωαννίδης, Βαφάκης, Παπαδόπουλος(70’ Κουρτογλου Ρ.), Άλλα(80’ Τουματζλιδης Α.), Τουματζίδης, Ασλανίδης Ηλ, Μπαμπασαλή.

Την σύνθεση του Αγ. Αθανασίου σας την προσφέρουν οι: Αποφράξεις Γρηγοριάδης, Αγ. Αθανάσιος Δράμας

no images were found

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *