ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 0-4: Με πρωταγωνιστή τον Ουζούνη

Το ρεπορτάζ του αγώνα σας το προσφέρει:

Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ακρίτα εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Κεραυνό Αρκαδικού. 

Η ομάδα του Σάββα Σαββίδη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε 2 καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με Ουζούνη και Πεταλίδη.

Στο 16’ ο Κεραυνός θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Μελίδης θα βγεί τετ α τετ μετά από ωραίο παίξιμο της μπάλας των ποδοσφαιριστών του Αρκαδικού, θα κερδίσει τον Κουρτίδη κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19’ ο Μωϋσιάδης θα κλέψει στον χώρο του κέντρου θα παίξει γρήγορα τον Ουζούνη και αυτός με ωραίο τρόπο θα κρεμάσει τον Κουρτίδη μετά από ατομική ενέργεια, για το 0-2.

Στην συνέχεια ο Ακρίτας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο 40’ είχε και πρώτη καλή ευκαιρία από εκτέλεση φάουλ ο Ταντσίδης θα πιάσει την κεφαλιά στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε και ο Καλαϊδόπουλος με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ακρίτας μπήκε λίγο καλύτερα και είχε δύο καλές στιγμές στην αρχή της επανάληψης, με τετ ά τετ του Καρατζιά και με σουτ του Μπραχία.

Στο 50’ ο Αρκαδικός θα κερδίσει πέναλτι με τον Ουζούνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 0-3 για τον Κεραυνό.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, με τον Ακρίτα να έχει μια ακόμα καλή ευκαιρία, στο 75’ όταν ο Καρατζιάς έκανε το σουτ με τον Αθανασιάδη να αποκρούει σωτήρια,

Στο 90 ‘ ο Μελίδης θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το τελικό 4-0 για την ομάδα του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Αρκαδικού αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα αγωνίστηκαν και τρείς 15χρονοι με τον έναν μάλιστα να ξεκινάει και στο βασικό σχήμα και να έχει και ακυρωθέν γκολ στο 60’, ο λόγος είναι για τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Το φίλ του αγώνα:

8’ Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Ουζούνη η μπάλα άουτ.

10’ Σουτ του Πεταλίδη η μπάλα άουτ

16’ Τετ α τετ του Μελικίδη 0-1

19’ Ατομική προσπάθεια του Ουζούνη θα κρεμάσει τον Κουρτίδη 0-2

40’ Κόρνερ για τον Ακρίτα κεφαλιά του Ταντσίδη η μπάλα άουτ

46’ Τετ α τετ ο Καρατζιάς θα κερδηθεί από τον Αθανασιάδη.

48’ Σουτ του Μπραχία η μπάλα άουτ

50’ Πέναλτι για τον Αρκαδικό, 0-3

60’ Γκόλ για τον Αρκαδικό με τον Παπαδόπουλο, το γκολ ακυρώνεται

75’ Σουτ του Καρατζιά θα αποκρούσει ο Αθανασιάδης

90’ Σουτ του Μελίδη 0-4

Ακρίτας Ν. Κρώμνης : Κουρτίδης, Δερμεδεσιώτης (55’ Μουστάκας), Ωρολογάς, Βουλόδημος( 60’ Κουγιουμτσίδης), Ταντσίδης, Μωϋσιάδης Ι.(60’ Σαμολαδάς), Μωϋσιάδης Σ.(70’ Αλβανός), Καλαϊδόπουλος, Σαββίδης(45’ Μουστάκας), Καρατζιάς,Μπράχια.

Κεραυνός Αρκαδικού (Σάββας Σαββίδης): Αθανασιάδης, Μωϋσιαδης(70’ Μπόζιος), Καζάκης(45’ Ψυχράμης), Μητρούσης, Παρασχίδης, Ματσίνης, Ουζούνης, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Κ.(65’ Λαμπριανίδης), Πεταλίδης(80’ Τόνδρι), Μελίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *