Ακρίτας Ν. Κρώμνης – Κεραυνός Αρκαδικού : Το πλεονέκτημα στον Κεραυνό μετά την απομάκρυνση του Τάκη Στάμογλου από τον Ακρίτα

Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι από όποια πλευρά και αν το δει κανείς, αρχικά είναι γειτονικό ντέρμπι καθώς ο Αρκαδικός από τους Κομνινούς απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα. Ύστερα αμα δεί κάνεις τους στόχους που έχουν θέσει οι δύο ομάδες, που είναι η σωτηρία , μπορούμε να πούμε οτι είναι εξάπαντο παιχνίδι από την πρώτη αγωνιστική και τέλος όταν είδαμε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής είπαμε Παπουτσής εναντίον Κοτανίδη.

Στα του παιχνιδιού τώρα, όπως σας ενημερώσαμε από εχθές το βράδυ παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Ακρίτα, ο «Δάσκολος» του Δραμινού ποδοσφαίρου Τάκης Στάμογλου. Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Σάκης Μάρτζιος ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από Δεύτερα, όμως θα βρίσκεται στο γήπεδο το Σάββατο για να παρακολουθήσει την ομάδα του, ενώ στο πάγκο θα κάθετε ο πιστός στρατιώτης της ομάδας Γιώργος Σαμολαδάς.

Ο Ακρίτας δεν ενισχύθηκε αρκετά όμως ουσιαστικά, αφού απέκτησε το Χρήστο Σαββίδη που αγωνίζεται στην θέση της επίθεσης και μαζί με τον Καρατζιά, που τελευταία χρόνια βοηθάει με τα γκολ του τον Ακρίτα, θα κάνουν ένα καλό και ποιοτικό δίδυμο. Επίσης αποκτήθηκε και ο τερματοφύλακας  Κουρτίδης Δανιήλ.

Ο Κευρανός Αρκαδικού την φετινή χρονιά ενισχύθηκε αρκετά και έχει κάνει ένα όμορφο κράμα νέων και έμπειρων παικτών, ενώ υπάρχουν αρκετές μεταβολές στο ροστερ σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Σάββας Σαββίδης από την ακαδημία του Αίαντα, ενώ οι πιο ηχηρές μεταγραφές της ομάδας είναι οι : Δημήτρης Ουζούνης και Βασιλειάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *