Α.Ε. Κ. Βρύσης – Ορφέας Χωριστής : Δύσκολη έξοδο για τον Ορφέα στην πάντα μαχητική Κ. Βρύση

Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η Κ. Βρύση πάντα είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος και Ορφέας φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη και θέλει να τερματίσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Κ. Βρύση κράτησε όλον τον βασικό κορμό από την περσινή ομάδα και δεν είχε καμία απώλεια από το περσινό ρόστερ. Επίσης έκανε 3 δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, απέκτησε  τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη από την Καλλίφυτο, τον Παναγιώτη Σαραλιώτη και τον Γιώργο Μαυρίδη.

Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε ο Δημήτρης Βασιλειάδης με τους στόχους της ομάδας να παραμένουν οι ίδιοι δηλαδή γρήγορη παραμονή και όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Βασιλειάδη ο οποίος δήλωσε :

Δημήτρης Βασιλειάδης (Προπονητής Κ. Βρύσης)

Φώτο : Oragiasport-dramas.gr Σπύρος Πελέχρας

Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία, σαν ομάδα έχουμε κάποια μικρά προβλήματα και δεδομένο ότι όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, παίκτες μου θα ανταπεξέλθουν στο ύψος των περιστάσεων και θα πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Ορφέας Χωριστής φέτος ενισχύθηκε αρκετά και θέλει να τερματίσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στον πάγκο της ομάδας παρέμεινε από την περσινή χρονιά ο Γιάννης Τσεβρεντζής.

Η ομάδα του Γιάννη Τσεβρεντζή δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον προπονητή της ομάδας να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός τον ανέτοιμο Δήμο Καραγιαννίδη που ξεπερνά ομαλά τον τραυματισμό του που είχε στα μέσα της προετοιμασίας και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί λίγο πριν την αναμέτρηση.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Τσεβρεντζή ο οποίος δήλωσε :

Γιάννης Τσεβρεντζής (Προπονητής Ορφέα Χωριστής):

Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη μετά από τόση μεγάλη αποχή από τον αγωνιστικό χώρο, είμαι σίγουρος ότι στα πρώτα 5-6 παιχνίδια θα έχουμε αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα που δεν θα αντικατοπτρίζουν την δυναμικότητα των ομάδων παρόλα αυτά εγω πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι με στόχο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *