Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Δόξα Σιταγρών 2-0: Κέρδισαν το μπαράζ και περιμένουν για την παραμονή….

Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου ήταν ο νικητής με σκορ 2-0 επί της Δόξας Σιταγρών στον αγώνα μπαράζ που έγινε στο γήπεδο της Προσοτσάνης και πλέον περιμένει είτε την άνοδο του Βώλακα στη Γ’ Εθνική, είτε να μη δηλώσει συμμετοχή κάποια από τις ομάδες που συμμετέχουν στην Α’ κατηγορία μια και είναι η πρώτη επιλαχούσα η ομάδα του Νευροκοπίου.

Από την άλλη μεριά η Δόξα Σιταγρών κάθε άλλο παρά αποτυχημένη δεν πρέπει να θεωρεί την φετινή χρονιά μια και η άνοδος στην Α’ κατηγορία δεν αποτελούσε αυτοσκοπό, με την ομάδα να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, να μπαίνει στα πλέιοφ και να εντυπωσιάζει.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ακρίτας μπήκε καλύτερα στο ματς και αφού έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία σε κάθετη πάσα του Τολμαιδή και σουτ του Μπάτζιου άουτ, βρήκε το γκολ στο 24′ με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ πάνω από το τείχος του Σωκράτη Χατζηλαζαρίδη.

Οι Σιταγροί έβγαλαν αντίδραση απειλώντας από στημένα κυρίως και στο 43′ είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν σε σέντρα του αρχηγού Τσαρτσιταλίδη από πολύ κοντά ο Καλίλ έκανε κεφαλιά ελάχιστα άουτ.

Ο Ακρίτας δύο λεπτά μετά έφτασε στο 2-0 με κάθετη πάσα του Τολμαιδή γύρισμα του Μπάτζιου και πλασέ του Κιοσέογλου από κοντά.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι άνοιξε, οι Σιταγροί προσπαθούσαν να απειλήσουν με τον Ακρίτα να έχει ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο για ένα τρίτο γκολ με καλύτερη ένα σουτ του Σωτηρόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Παστιάδη Μανώλη και Μποϊτσιο Παύλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Δημήτρης Βασιλειάδης):

Ωραιόπουλος, Χατζηλαζαρίδης(78’ Σαρνταρίδης), Αμπατζίδης, Μιχαηλίδης, Τσενεκλίδης, Ζυρινίδης Τάσος, Τολμαϊδης(84’ Μεσελίδης), Σωτηρόπουλος, Σέγκος Κώστας, Μπάτζιος, Κιοσέογλου(56’ Ζυρινίδης Γιάννης).

ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ(Τάσος Λευκόπουλος):

Κουιρουκίδης, Ιωσηφίδης Χρήστος, Gurgenidze, Δεληγιώρογλου, Παρασκευαϊδης, Τρυφίδης, Τσιχλακίδης, Τοσούνογλου, Κhalil, Τσαρτσιταλίδης, Ιωσηφίδης Νίκος(69’ Αθανασιάδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *