Α.Ε. Αμπελοκήπων – Πανδραμαϊκός 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό να παίρνει την πρόκριση στον τελικό στην παράταση

Συναρπαστικό παιχνίδι είχαμε στο γήπεδο Κραχτίδη μεταξύ Α.Ε. Αμπελοκήπων και Πανδραμαϊκού με έπαθλο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Μια πρόκριση που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στο δημοτικό στάδιο Δράμας και το τελικό 2-2 στο Κραχτίδη να διαμορφώνεται στην παράταση του ματς.

Το φιλμ του αγώνα

Την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο ματς την είχαν οι Αμπελόκηποι με μακρινό σουτ του Καραγκιοζίδη που έδιωξε ενστικτωδώς ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του Πανδραμαϊκού Παύλος Μιχαηλίδης.

Νέα κλασσική ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους με ξαφνικό μακρινό σουτ του Τέλο με τον Μιχαηλίδη σωτήρια να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει την μπάλα.

Μακρινό σουτ του Πολυχρόνη Μουρατίδη πέρασε η μπάλα άουτ και μετά τις τρεις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, ήρθε το γκολ για τον Πανδραμαϊκό στο 29’ με ωραία σέντρα του Γιαννόπουλου και κεφαλιά του Γιώργου Παυλίδη στη γωνία του Μπόσκου.

Αυτό το γκολ άλλαξε την ψυχολογία του ματς και ο Πανδραμαϊκός είχε δύο καλές στιγμές σε σουτ του Παυλίδη που η μπάλα πέρασε άουτ και σε κόντρα επίθεση με τον Μπαμπαλή να μη προλαβαίνει την μπάλα για να γίνει απειλητικός.

Στο β’ μέρος οι Αμπελόκηποι ζήτησαν πέναλτι για χέρι σε προσπάθεια του Τέλο και κόψιμο του Γιαννόπουλου, με τον Πανδραμαϊκό να χάνει στην κόντρα καλή ευκαιρία για το 0-2 με τον Χατζηκυριάκου να παίρνει πάσα από τον Παυλίδη να κάνει το πλασέ που έκοψε ο Μπόσκος και στη συνέχεια της φάσης με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα σουτ του Αχαλινόπουλου έκοψε σωτήρια ο Κώστας Κυσσίδης.

Πίεση των Αμπελοκήπων και ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτό του ματς

Οι Αμπελόκηποι άρχισαν να πιέζουν στο τελευταίο 20λεπτο του ματς με τον Μίτρε να χάνει τέτατετ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 με τον Μιχαηλίδη και πάλι να αποκρούει σωτήρια.

Οι αλλαγές του Ντίνου Τενξίζογλου Δαφνάκης και Χριστοφορίδης συνεργάστηκαν άψογα στο 83’, με τον Δαφνάκη να κάνει πάσα με το κεφάλι και τον Χριστοφορίδη με ωραίο συρτό σουτ να κάνει το 1-1 και να βάζει φωτιά στο παιχνίδι.

Οι Αμπελόκηποι το πίστεψαν και στο 88’ από ωραία σέντρα του Καραγκιοζίδη από αριστερά ο Μίτρε με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση μια και το δυνατό σουτ του Μαχαίρα στις καθυστερήσεις έδιωξε σε κόρνερ ο Μπόσκος.

Στην παράταση ο Πανδραμαϊκός ευτύχησε πολύ νωρίς στο 93’ από κόρνερ του Αχαλινόπουλου, κεφαλιά πάσα του Μπάμπουρα και νέα κεφαλιά από κοντά του κεντρικού αμυντικού Κουκόλη να ισοφαρίσει σε 2-2.

Οι Αμπελόκηποι με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει προσπάθησαν να πετύχουν το 3-2 που θα οδηγούσε το ματς στα πέναλτι, η κεφαλιά Κώστα Κυσσίδη μετά από κόρνερ και το μακρινό σουτ του Τσάννη κατέληξαν άουτ με το 2-2 να παραμένει και τον Πανδραμαϊκό να παίρνει την πρόκριση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Μαμσάκο Θόδωρο και Μπουλή Αναστάσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Ντίνος Τενξίζογλου):

Μπόσκος, Τσάννης, Άλλα(80’ Χριστοφορίδης), Κυσσίδης Κώστας, Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλο, Παπαδόπουλος Ν.(100’ Κασαπίδης), Μουρατίδης Π.(74’ Δαφνάκης), Καραγκιοζίδης(100’ Χειλίδης), Κυσσίδης Θανάσης(70’ Βασιλειάδης).

Πανδραμαϊκός:

Μιχαηλίδης, Μεντής, Ντόσης(55’ Μητρούσης), Κουκόλης, Στυλιανίδης(25’ Παυλίδης Γιώργος), Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου(74’ Ζηλιαχώβαλης), Μπάμπουρας, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος(74’ Ρεβυθόπουλος), Μπαμπαλής.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *