Καλύτερη 11αδα της 23ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Πάμε όπως κάθε εβδομάδα να δούμε την καλύτερη 11αδα της 23ης αγωνιστικής από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τους ανταποκριτές μας που βρέθηκαν χθες στα 7 παιχνίδια, άλλα έχοντας και εμείς εικόνα των αγώνων μέσα από το μοντάζ.

1: ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του επί της Προσοτσάνης, ήταν σταθερός όμως σε όλο το ματς και στο β’ μέρος προς το φινάλε στην καλύτερη φάση των φιλοξενουμένων επενέβη με διπλή προσπάθεια στα συνεχόμενα σουτ του Άρη Τσακμακίδη κρατώντας το 1-0.

2: ΛΟΥΚΟΒΙΤΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον εξτρέμ των γηπεδούχων στο 3-1 επί του Καλαμώνα έχοντας συμμετοχή και στα τρία γκολ.

Στο πρώτο σουτ δικό του απόκρουση του τερματοφύλακα και στην επαναφορά ο Θεοδωρίδης σκοράρει, στο 2ο σκοράρει ο ίδιος και στο 3ο κάνει την ασίστ στον Πολυχρόνη Μουρατίδη.

3: ΚΑΤΣΑΒΟΥΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Δόξα Πετρούσας):

Έπαιξε στην αριστερή πλευρά και έκανε πολύ καλό ματς στο 0-3 της ομάδας του μέσα στον Άγιο Αθανάσιο.

Από δικό του κλέψιμο και ασίστ ξεκίνησε η φάση για το 0-1 στο 26’, ενώ από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το 0-3 στο 73’.

4: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΡΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, απροσπέλαστος στο 3-1 απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει πάντα επιθετική ποιότητα τον Άρη Καλαμώνα.

5: ΒΑΒΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε κεντρικό αμυντικό από την Πετρούσα στην καλύτερη 11αδα με το τεράστιο διπλό με 3-0 μέσα στον Άγιο Αθανάσιο.

Ο νεαρός Βαβάτσης έκανε εξαιρετικό ματς στην τριάδα στόπερ που χρησιμοποίησε ο Ηλίας Παντζαρίδης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

6: ΠΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Όπου και να τον χρησιμοποιήσει ο Γιώργος Πολυχρονίδης δίνει λύσεις ο αμυντικός μέσος που στα προηγούμενα παιχνίδια ως δεξιός μπακ ήταν πολύ καλός, αλλά και σε αυτό το παιχνίδι το νικηφόρο 4-0 μέσα στο Φωτολίβος έδωσε λύσεις τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά στην ανάπτυξη της ομάδας έχοντας συμμετοχή και σε γκολ.

7: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ(Ορφέας Χωριστής):

Από τους πιο ποιοτικούς ακραίους του πρωταθλήματος για ένα ακόμη ματς και κυρίως στο β’ μέρος που βρήκε χώρους ξεδίπλωσε το ταλέντο του και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη γοήτρου με 1-0 επί της δυνατής Προσοτσάνης.

8: ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΝΤΙΝΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Είναι ο ΗΓΕΤΗΣ αυτής της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Δύο γκολ με το Φωτολίβος και ασίστ, δύο γκολ στο ντέρμπι κορυφής με τον Άγιο Αθανάσιο, δύο γκολ και στο 3-0 μέσα στο Μικροχώρι το Σάββατο για τον πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό του Βώλακα.

9: ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Ικανότατος φορ, σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια και έκανε χατ – τρικ με όμορφα σε εκτέλεση τέρματα στο νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του με 6-2 από την Καλλίφυτο.

10: ΚΑΠΤΕΛΙ ΜΑΡΚΟ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Ένα ακόμη πολύ ποιοτικό ματς από τον κεντρικό μέσο του Καλαμπακίου στο νικηφόρο 2-1 επί του Ξηρποτάμου.

Συμμετοχή σε όλες τις φάσεις της ομάδας του, με αποκορύφωμα το υπέροχο γύρισμα στο 83’ στον Πέτρο στα δεξιά που έφερε και το νικηφόρο 2ο γκολ για την ομάδα του.

11: ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Εξαργυρώνει κάθε εβδομάδα την μεταγραφή του δίνοντας λύσεις όταν δυσκολεύει η κατάσταση.

Με υπέροχο τελείωμα στο 51’ έκανε το 0-1 στο νικηφόρο 4-0 στο Φωτολίβος, ενώ και το 0-2 είναι από δική του τελική πάσα στον Γιάννη Αμανατίδη.

Δ. ΑΔΑΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *