Α.Ε. Καλαμπακίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-1: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες με γκολ του Πέτρο στο 81’

Νίκη γοήτρου για την ομάδα του Καλαμπακίου με 2-1 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου που καίγονταν για βαθμούς.

Μια νίκη που ανέβασε το Καλαμπάκι στην 3η θέση με 46 βαθμούς, αντίθετα με τον Ξηροπόταμο που παρέμεινε στην 12η θέση με 18 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε μόλις στο 12’ να προηγηθεί στο σκορ όταν η μπάλα από κόντρα στον Γρηγόρη Δημητριάδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δεμενελούδης με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος ο Ξηροπόταμος ανέβασε την απόδοση του και βρήκε την ισοφάριση στο 62’ με σουτ του Ανδρέα Κιοσσέ που έδιωξε σωτήρια ο Σαββίδης και στην επαναφορά από κοντά ο Τάσος Δημίου με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Άνοιξε το παιχνίδι από εκεί και πέρα, το Καλαμπάκι όμως που είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς αλλά βρήκε απέναντι του ένα πολύ καλό Ζιάκκα, τελικά βρήκε το γκολ της νίκης στο 81’ από παράλληλη πάσα του Καπτέλη και κοντινό δυνατό σουτ του Πέτρο.

Ο Ξηροπόταμος προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε στο 89’ δοκάρι σε σουτ από πλάγια του Ιωαννίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Σάκης με βοηθούς Ιορδανίδου Ελένη και Σκριτζόβαλη Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Μουρατίδης Λάζαρος):

Σαββίδης, Ηλιόπουλος(63’ Πέτρο), Διαμαντί, Κλόγκιρι, Δεμενελούδης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Τζιβανάκης(86’ Πασχαλίδης), Μαυροβασίλης, Καρράς(68’ Στρατηγέλης), Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας(86’ Μίλο).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς): Ζιάκας, Πάππος, Κιόρογλου, Δημίου, Τσιάρας, Μελικίδης, Κιοσσές, Καλαϊδόπουλος(60’ Μουχτάρης Γιώργος), Ιωαννίδης Μίλτος, Πάνος, Λυκίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *