Κ.Βρύση – Κ.Νευροκόπι 3-0: Νίκη με πρωταγωνιστή τον Λάμπρου οι γηπεδούχοι (picks)

Στην K.Βρύση η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου που την φετινή χρονιά έχει προβληματίσει αρκετά, δεχόμενη μια ακόμη ήττα αυτή την φορά από την Κ.Βρύση με 3-0.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα η Κ.Βρύση και μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Σεμπελίδη μετά από φάουλ του Λάμπρου. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Σωτηρόπουλο, Μπάτζιο και Τσακίρη με το 1-0 να παραμένει.

Λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια η Κ.Βρύση έχασε δύο καλές ευκαιρίες να πάει με μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων αφού σπουδαίες ευκαιρίες έχασαν οι Μπεζηργιάννης και Λάμπρου με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Κ. Βρύση μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να βρει το γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες με Σεμπελίδη και Λάμπρου. Στο 62’ ο Λάμπρου έκανε το 2-0 και στο 75’ ο Λάμπρου εκτέλεσε το κόρνερ με τον Δάφτσιο να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 3-0 για την ομάδα.

Στην συνέχεια υπήρξαν διαπληκτισμοί ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθούν οι : Μπούτιος(Κ.Βρύση) και Τολμαϊδης (Νευροκόπι). Από εκεί και πέρα το Νευροκόπι ανέβασε απόδοση χάνοντας και άλλες σπουδαίες ευκαιρίες με το 3-0 να παραμένει.

Από την Κ.Βρύση ξεχώρησαν οι: Δάφτσιος Χ., Σεμπελίδης και Λάμπρου ενώ για το Νευροκόπι οι: Γαλόπουλος και Σωτηρόπουλος.

Καλή η διαιτησία του κ. Παρασκευούδη που ήταν κοντά στην φάση και των βοηθών του Χασιώτη και Κοτανίδου.

Κ.Βρύση – Νευροκόπι 3-0

Σκόρερ: 10′ Σεμπελίδης, 62′ Λάμπρου, 75′ Δάφτσιος

Διαιτητές : Παρασκευούδης, Χασιώτης, Κοτανίδου

Κ.Βρύση (Βασιλειάδης): Τσακίρης, Χατζηνικολάου, Κόττας, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Αθ., Μπεζιργιάννης, Λάμπρου, Μπούτιος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκε ο Κωφίδης

Νευροκόπι (Κονταξής): Αλεξίου, Τολμαϊδης, Γαλόπουλος, Μαυρόπουλος, Τσενεκλίδης, Ζυρινίδης, Σέγκος, Σωτηρόπουλος, Παπαδημητρίου, Μπάτζιος, Τσακίρης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκάν οι: Κιοσέογλου, Αμπατζίδης, Σέγκος, Μεσελίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *