Α.Ε. Καλαμπακίου – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 3-2: Γκολ και θέαμα στο Καλαμπάκι σε ένα όμορφο παιχνίδι για τις δύο ομάδες

Για την 3η αγωνιστική των Play Offs η Α.Ε. Καλαμπακίου φιλοξένησε την νεανική και πάντα ανταγωνιστική ομάδα του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού. Το Καλαμπάκι ήταν πιο ουσιαστικό πέτυχε 3 τέρματα και πήρε μια σπουδαία νίκη για την συνέχεια στην διαδικασία των Play Offs.

Στο παιχνίδι μπήκαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι και απείλησαν μόλις στο 8’ με απευθείας εκτέλεση του Μπαϊρακτάρη , με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τάφα.

Η Νέα Αμισός συνέχισε να έχει υψηλή απόδοση και στο 20’ ο Θέμης Αθανασιάδης θα κάνει μια ωραία κούρσα θα κάνει το σουτ με τον Τάφα να μπλοκάρει την μπάλα.

Πρώτη καλή ευκαιρία για το Καλαμπάκι στο 27’ όταν ο η μπάλα έφτασε από αριστερά στον Σαλωνίδη, που σούταρε και τον Λαμπρινουδάκη να μπλοκάρει.

Στο 30’ ωραία ανάπτυξη για τους γηπεδούχους η μπάλα θα φτάσει δεξιά στον Διαμάντη θα κάνει την σέντρα ο Τζιβανάκης θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 35’ ο Πέτρο θα κάνει το πλάγιο από δεξιά η μπάλα θα φτάσει στον Κυριαζάκη που θα κάνει το σουτ με τον Λαμπρινουδάκη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 42’ το Καλαμπάκι θα κερδίσει πέναλτι σε πέσιμο του Πέτρο, σε μια φάση που η Ν. Αμισός διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό του. Ο Μαυροβασίλης ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα και στο 48’ μετά από κόρνερ ο Σαλωνίδης έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 2-0 για την ομάδα. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενη έχασαν 2 καλές ευκαιρίες και στο 55’ ο Παπακωνσταντίνου θα κάνει την σέντρα από δεξιά και Ζαγιάκου με προβολή θα κάνει το 2-1.

Στο 60’ ο Τζιαβανάκης θα βγει τετ α τετ με τον Λαμπρινουδάκη θα τον περάσει και σε κενή εστία θα κάνει το 3-1.

Στο 64’ η Παπακωνσταντίνου θα κάνει την σέντρα από δεξιά η μπάλα θα φτάσει στο 2ο δοκάρι στον Αθανασιάδη και με πλασέ θα κάνει το 3-2 για την Νέα Αμισό.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης όπως και το Καλαμπάκι το γκολ που θα κλείδωνε την νίκη με τις δύο ομάδες να χάνουν  σημμαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμά.

Καλαμπάκι: (Μουρατίδης) : Τάφα, Πέτρο, Διαμαντί, Κλόγκερι, Δεμενελούδης, Κυριαζάκης, Παναγιώτογλου, Μαυροβασίλης, Ποιμενίδης, Τζιβανάκης, Σαλωνίδης .

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Αγγελόπουλος, Κων/δης, Σαββίδης, Δημητρίου, Ισάκου

Ν.Αμισός: (Πολυχρονίδης) : Λαμπρινουδάκης, Λιτός, Μπαιρακτάρι, Κανταρτζής, Φερσιζίδης, Σιλλός, Μυτιληναίος, Κατσαβουνίδης, Μπιαζάκης, Καλλιονίδης, Αθανασιάδης.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Μουχτάρης, Ζαγιάκου. Παπακωνσταντίνου, Βιζυηνός, Πουλάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *