Άρης Καλαμώνα – Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 3-0: Πήρε την νίκη ο Καλαμώνας σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι

Την νίκη με 3-0 πέτυχε εχθές το απόγευμα ο Άρης Καλαμώνα απέναντι στον Ακρίτα Κ. Νευροκόπιου που παρατάχθηκε με 11αδα ανάγκης αφού οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Καλαμώνας που απείλησε για πρώτη φορά στο 8’ με σουτ του Ντόβα, για να φτάσουμε στο 13’ όταν ο Καλαμώνας άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή του Αλμανίδη για το 1-0.

Στο 24’ ο Ιωαννίδης θα βγει τετ α τετ με τον Ωραιόπουλο και από πλάγια θέση θα κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 28’ ο Ιωαννίδης θα κάνει το 3-0 μετά από πάσα το Παναγιώτου το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το παιχνίδι και ο Χρήστος Κιοσσές να κάνει αρκετές αλλαγές και να μοιράζει τον χρόνο, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχος ξεχώρησαν οι: Ιωαννίδης, Ντόβας και Αλμανίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Σωτηρόπουλος, Σέγκος και Αμπατζίδης.

Άρης Καλαμώνα (Κιοσσές): Ματζιώρης, Παναγιώτουτ, Ντόβας, Βουβαλίδης, Νικολαϊδης, Γεωργιάδης, Καγιάγλου Αλμανίδης Θ., Ιωαννίδης, Περπερίδης, Αλμανίδης Στ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Φλέγγας, Δεληκωστίδης, Βέϊς, Μπερμπερίδης

Ακρ. Κ. Νευροκοπίου(Βασιλειάδης): Ωραιόπουλος, Μεσελίδης, Σαρνταρίδης, Χαλκίδης, Τσενεκλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Σέγκος, Σωτηρόπουλος, Αμπατζίδης, Μιχαηλίδης, Μπάτζιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *