Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Αμπελοκήπων 4-0: Καρέ τερμάτων και πρώτη θέση για τον Βώλακα

Την νίκη με 4-0 πέτυχε ο Βώλακας εντός έδρας απέναντι στην Α.Ε. Αμπελοκήπων χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, με την ομάδα του κ. Ροδίτη να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και πιάνει ψηλά στάνταρ απόδοσης και δίκαια να φτάνει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Βώλακας και στο 8’ απείλησε πρώτη φορά όταν ο Στάμπουλής έσπασε την μπάλα στον Στάϊκος Ν. με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια του Μπόσκου.

Στο 14’ ο Δράμπαλης θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά ο Μπόσκος θα κάνει άστοχη έξοδο θα στρωθεί η μπάλα στον Καρπιτσάρη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 20’ θα χάσουν σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μαλίκης γύρισε την μπάλα στην περιοχή ο Δράμπαλης θα κάνει το πλασέ που βγήκε σαν πάσα στον Στάϊκο που θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα ελάχιστά άουτ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με Σίγγο και Δράμπαλη με το 1-0 να παραμένει.

Μετά το 35’ οι Αμπελόκηποι βγήκαν μπροστά και στο 36’ ο Μουρατίδης θα πιάσει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με τον Παγκάκη να αποκρούει με υπερένταση.

Στο 39’ μετά από κόρνερ η μπάλα θα φτάσει στον Χριστοφορίδη που θα πιάσει ένα παράλληλο σουτ και στην επαναφορά ο Τσερκέος θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 41’ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Τέλλο να σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη με το καλημέρα ο Βώλακας θα κερδίσει πέναλτι με τον Στάϊκο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κανει το 2-0, μετά από χέρι του Βασιλειάδη.

Στην συνέχεια ο Βώλακας είχε την υπεροχή και στο 60’ ο Μαλίκης με σουτ έκανε το 3-0, μετά από ωραία κομπίνα σε κόρνερ των γηπεδούχων.

Στο 85’ ο Μουζενίτοβ έκανε το 4-0 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης): Παγκάκης, Χαλκίδης(33’ Κασσός), Καρπιτσάρης(72’ Σίγγος Η.), Μποσκοψίου, Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης(68’ Μουζενίτοβ), Δράμπαλης Κώστας(72’ Βασιλειάδης), Στάικος Νίκος(68’Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλίας, Μαλίκης(85’ Παπαδημητρίου).

Α.Ε.Αμπελοκήπων(Τεξίζγλου): Μπόσκος, Κασάπίδης, Τσάννης, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλο, Καραγκιοζίδης(80’ Αβραμίδης), Χριστοφορίδης(55’ Χειλίδης), Μαυρίδης(80’ Κελίδης), Μουρατίδης.

Φωτογραφίες: Γιώργος Μίρκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *