Μέτρα στα γήπεδα: Αυξάνεται η χωρητικότητα στις εξέδρες

Το ενδεχόμενο σημαντικής αύξησης της χωρητικότητας των γηπέδων εξετάζεται από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης (27/01).

Τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες εξετάζουν τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Η επιτροπή συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης (27/01) στις 13:00 και σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρείται… ανατροπή των εκτιμήσεων που υπήρχαν, κυρίως για τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να εισηγηθούν την χαλάρωση των μέτρων, αλλά όχι την άρση τους. Μάλιστα, τα νέα μέτρα θα έχουν ισχύ για τις επόμενες μέρες και μεταξύ αυτών που έχουν… πέσει στο τραπέζι είναι και το θέμα των γηπέδων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επιτροπή αναμένεται να εισηγηθεί την αύξηση της χωρητικότητας στους αγωνιστικούς χώρους. Σύμφωνα με αυτά που είναι σε ισχύ μέχρι και σήμερα, η χωρητικότητα φτάνει το 10% με μέγιστο αριθμό 1000 φιλάθλων.

Πλέον, το ποσοστό χωρητικότητας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Σύμφωνα με το «Newsbomb» η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αναμένεται να εισηγηθεί την αύξηση της χωρητικότητας στις κερκίδες των γηπέδων στο 50%.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό που συζητείται από τα μέλη της επιτροπής είναι:

  • Η επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και τις καφετέριες
  • Η άρση του ωραρίου στην εστίαση που σήμερα κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα
  • Η διατήρηση του μέτρου μόνο για καθήμενους στην εστίαση
  • Η αύξηση της χωρητικότητας στις κερκίδες των γηπέδων στο 50%.

Θυμίζουμε ότι τα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί αρχικά ισχύουν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *