Φιλική ήττα από τον Αιολικό (0-1) στον Άγιο Αθανάσιο

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό με 0-1.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου και όχι στον Βώλακα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και χαρακτηρίστηκε από τις σκληρές μονομαχίες των 22 ποδοσφαιριστών και όσων έπαιξαν ως αλλαγή.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και η συνεχόμενη βροχόπτωση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας έδειξε διάθεση και πείσμα και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Σαφώς και το ρόστερ του προπονητή μας Θανάση Κολιτσιδάκη θα «γεμίσει» το επόμενο διάστημα δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές  στα πλάνα του.

Ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες πριν την προετοιμασία της και η οποία έχει φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, δεν έδειξε αυτό που θα περίμεναν τόσο ο Θανάσης Κολιτσιδάκης όσο και ο  άμεσος συνεργάτης του Πέτρος Μαρινάκης.

ΟΙ φιλοξενούμενοι μάλιστα στάθηκαν και τυχεροί καθώς μόλις στο 7’ λεπτό ο  Μηνάς κατάφερε με την βοήθεια του κάθετου δοκαριού να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού Στεφανάκου που είπε stop στις ορέξεις των φιλοξενουμένων σε 1-2 ακόμη περιπτώσεις.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν αρκετές πρωτοβουλίες και πάτησαν πολλές φορές  με αξιώσεις στην περιοχή του Αιολικού μη μπορώντας να σκοράρουν  και να αποφύγουν  την φιλική ήττα.

Συνοψίζοντας μόνο χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης η οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έδειξε αρκετά έτοιμη για το δικό της πρωτάθλημα.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης):

Στεφανάκος,  Παπαργυρίου, Μαυριας, Φυτόπουλος, Πινδώνης, Σπυρόπουλος, Κουκολης, KIP, BOSZ, BRUSSELERS, Σαμπανίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι : Ηλιάδης , Μαρινάκης, Ιμπάνιερθ, Παπαιωάννου , Παρασκευάς, Ρούτσης , Τάσσιος, Πετρίδης , Οικονομίδης, Κυριακίδης.

Μόνος του προπονήθηκε χωρίς να αγωνιστεί ο Κοντος

Αιολικός (Πέτροβιτς):

Πιτάτζιης (46′ Ζαχαρής), Ψάνης (80′ Σέγκος), Αγριμάκης (85′ Καλαμποκάς), Μπάρκας (85′ Καλόμπο), Κρητικός, Κατσίκης, Σπόλιαριτς (46′ Κεσίδης), Λαμπράκης (60′ Κλούρας), Σρέσκοβιτς (60′ Βουκομάνοβιτς), Μηνάς (65′ Αντόνοφ), Μίλιτς (60′ Μπελιάρντι)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *