Άρεσε η Δόξα Δράμας (1-1) κόντρα στον Απόλλων Λάρισας

Παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα ,ένα σε κάθε ημίχρονο η Δόξα Δράμας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα  στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Κολιτσιδάκη στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν πως η ομάδα πλέον βρίσκει τον δρόμο της και σιγά σιγά  αποκτά αγωνιστική φιλοσοφία και ταυτότητα.

Επιστέγασμα των προσπαθειών και της πολύ καλής εικόνας του Α μέρους  είναι και το γκολ του Σαπανίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το οποίο έδωσε προβάδισμα στο σκορ για τους Μαυραετούς και οδήγησε τις ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Χαρακτηριστικά της εικόνας της ομάδας μας στα πρώτα 45 λεπτά ήταν η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και η ισορροπία σε όλες τις γραμμές.

Στο Β ημίχρονο ο κ.Κολιτσιδάκης έκανε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή και να αλλοιωθεί η πολύ καλή εικόνα του πρώτου μέρους.

Ο Απόλλων Λάρισας εκμεταλλεύτηκε το παραπάνω γεγονός και ανέβασε στροφές φτάνοντας στην ισοφάριση στο 76 λεπτό με τον Τζοβάρα.

Γενικά το σημερινό φιλικό παιχνίδι έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα και για την Δόξα Δράμας αλλά και για τον Απόλλων Λάρισας ο οποίος ήταν πιο έτοιμος  έχοντας ολοκληρωμένο στάδιο προετοιμασίας .

Διαιτησία Κοτσάνης – Κουβαλάκης – Οικονομίδης

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Μαρινάκης (Λοέν), Σπυρόπουλος, Σαμπανίδης (Κόντος), Μαυριάς, Κουκόλης (72 Πετρίδης), Παπαργυρίου (Πινδώνης), Χάμοντ ( 70 Ιμπάνεθ), Νιμπά (Αγιώτης), Μενσά(Βουγιακλίγια), Γκόμεζ (60 Φυτόπουλος).

Απόλλων Λάρισας: Γλύκος, Μπαστιανος , Μπάλλας, Χατζης, Καρρικι, Οκάν, Τζοβάρας, Τασιούλης, Σκουπρας, Αθανασιάδης, Λιταινας

Έπαιξαν ακόμη οι: Νύκταρης, Ζαχόπουλοε, Πρίφτης, Μπάμπης, Γεωργακόπουλος, Καμπέρης, Μπούσης

***Σχόλιο Dramasport: Βλέποντας την ενδεκάδα της Δόξας Δράμας απογοητευτήκαμε καθώς δεν είδαμε να ξεκινάει κάποιος Δραμινός ποδοσφαιριστής στο αρχικό σχήμα, ενώ αγωνίστηκαν συνολικά μόλις δύο 3 Δραμινοί. Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και στο Δραμινό ποδόσφαιρο όπως πολύ καλά γνωρίζει η διοίκηση της Δόξας που ευχόμαστε να μην κάνει και αυτή με την σειρά της τα λάθη των προκατόχων της !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *