Παραμένει στον «πάγο» η Football League – Μετάθεση πρεμιέρας της Superleague 2 στις 01/11

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο σημερινό ΔΣ της Ένωσης Α2’ και Β’ Εθνικής για το πρωτάθλημα της Football League ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2 μετατέθηκε κατά μια εβδομάδα.

Ο λόγος που η Football League παραμένει στον «πάγο» είναι η νέα προσφυγή που κατέθεσε η Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ζητά τον υποβιβασμό της Καλαμάτας, της ΑΕ Ασπροπύργου, του Π.Ο Τρίγλιας και του Ιάλυσου Ρόδου. Για να πραγματοποιηθεί η κατάρτιση των Ομίλων του νέου πρωταθλήματος αλλά και για να εκδοθεί η προκήρυξη του, πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όσον αφορά την Superleague 2, η πρώτη σέντρα μετατέθηκε για την 1η Νοεμβρίου, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο του τηλεοπτικού συμβολαίου της λίγκας. Η Ένωση έχει προγραμματισμένο ραντεβού με την ΕΡΤ την ερχόμενη Τρίτη (20/10) όπου και θα υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση όσον αφορά την διαπραγμάτευση για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την κρατική τηλεόραση. Έτσι οι ομάδες ζήτησαν την μετάθεση της έναρξης κατά μια εβδομάδα, ώστε να μπορέσει να υπάρξει χρόνος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *