Δόξα Δράμας – Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-4: Αυτοκτόνησε η Δόξα και έμπλεξε σε περιπέτειες παραμονής

Αυτοκτόνησε η Δόξα στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Play Out της Super League 2. Η Δόξα κατάφερε δύο φορές και πήρε κεφάλι στο σκορ όμως μετά το 2-1 κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Άρτας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν πρώτη φορά στο 3’ σε ένα φάουλ από καλό σημείο με τον Ηλιάδη να μπλοκάρει εύκολα. Στην συνέχεια ο Καραϊσκάκης απείλησε και στο 6’ όταν ο Δούμτσιος έβγαλε μια σέντρα, ασταθή απόκρουση του Ηλιάδη, στην συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Μαύρο ο οποίος έκανε το σουτ, με την άμυνα της Δόξας να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στην συνέχεια η Δόξα κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, μετά το 10’ πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά με τον Μενσά, με το σουτ του να περνάει άουτ. Νέα ευκαιρία για την Δόξα στο 19’ όταν το σουτ του Σαμπανίδη, από πλεονεκτική θέση, πέρασε άουτ.

Οι Μαυραετοί κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στο 23’, όταν ο Μαυρίας μπήκε από τα αριστερά, έσπασε την μπάλα στον Σαμπανίδη ο οποίος με προβολή μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές με τους Δούμτσιο και Ναζίμ αντίστοιχα, χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από αυτή την πολιορκία, στο 31’ ένα ωραίο σουτ του Σαμπανίδη για να ζευγαρώσει τα τέρματα του από τα 30 μέτρα, ο Ντα Σίλβα θα μπλοκάρει με υπερένταση. Στην συνέχεια η Δόξα είχε την υπεροχή όμως στο 45’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν ο Μαύρος βγήκε τετ α τετ με τον Ηλιάδη, αλλά ο αμυντικός της Δόξας, Άντερσον, τον πρόλαβε πριν πλασάρει τον δραμινό τερματοφύλακα, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν πρόσωπα και σχήμα και πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Ναζίμ στο 51’. Στην συνέχεια η Δόξα είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Σαμπανίδη και τον Μπελεβώνη χωρίς αποτέλεσμα και στο 59’ ο Ναζίμ σκόραρε για το 1-1 για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Δούμτσιος έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο επιθετικός του Καραϊσκάκη κέρδισε τον Ηλιάδη. Έπειτα οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 72’, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, η Δόξα θα κερδίσει κόρνερ, με τον Κόντο να εκτελεί και τον Θανάσηςλ Πινδώνη να κάνει με κεφαλιά το 2-1, δίνοντας και πάλι προβάδισμα στους Μαυραετούς.

Μετά το γκολ της Δόξας ο Καραϊσκάκης έγινε πιο απειλητικός και στο 80’ κατάφερε και ισοφάρισε με τον Μπρέμπο για το 2-2, ένα λεπτό αργότερα ο Ρούνεϊ έκανε το 2-3 και στο 84’ ο Δούμτσιος βγήκε τετ α τετ και σημείωσε το τέταρτο γκολ του Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα η Δόξα δεν κατάφερε κάτι, με το 2-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και να κινδυνεύει πλέον για υποβιβασμό.

Περιμένοντας μετά το παιχνίδι τις πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού της ομάδας Κώστα Βασιλακάκη, το γραφείο τύπου της ομάδας μας ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις!!!

Θυμηθείτε το Live της αναμέτρησης και της φάσεις εδώ

Στοιχεία της αναμέτρησης :

Δόξα Δράμας (Κ. Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Αγγελόπουλος, Άντερσον, Κουκόλης, Παρασκευάς, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Πινδώνης, Μενσά, Φυτόπουλος, Σαμπανίδης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Παπαργυρίου, Παπαϊωάννου, Μπαράνκο, Μαρινάκης, Κόντος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γ. Μάγγος): Ντα Σίλβα, Θεολόγου, Χατζηδίβας, Ρουμπανγκουά, Δούμτσιος, Μαύρου, Ναζίμ, Ταμπάς, Μπεκατώρος, Βακενβάι, Λόβριτς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ναζίμ, Φετεινίδης,Γκρεκόριο Μπράμπο, Κορέλας.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ο κ. Ζαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τον Βασιλόπουλο (Έβρου) και τον Πάτρα (Μακεδονίας). 4ος ο κ. Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) και παρατηρητής ο κ. Κωτούλας (Κιλκίς).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *