Άρης Κ15 – Δόξα Δράμας Κ15 0-0 : Άντεξε στην πίεση των Θεσσαλονικιών και έφυγε με έναν βαθμό

Δείχνοντας μια εξαιρετικά καλή αμυντική λειτουργία οι παίκτες της ομάδας μας των Κ15 κατάφεραν να αντέξουν στην συνεχόμενη πίεση των παικτών του Άρη και να φύγουν αλώβητοι από το δημοτικό γήπεδο της Πυλαίας έχοντας αποσπάσει λευκή ισοπαλία (0-0) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σούπερ λίγκα.


Ο Άρης πίεσε από το ξεκίνημα του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, είχε και ένα δοκάρι στο 15′ αλλά δεν κατάφερε τελικά να σπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των “μαυραετών” και την πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα Θανάση Γεωργακούδη.


Τελικά οι παίκτες του ΒασίληΜιχαηλίδη κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πήραν ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα από ένα αντίπαλο σαφώς πιο ποιοτικό και δυνατό.
Οι συνθέσεις:


ΑΡΗΣ (Ακρίβος): Κρυκίδης, Λαϊνάς (50′ Καρκαμάνης), Βαλιούτης (32′ Τυπου), Γεωργιάδης (50′ Δουπατσής), Καπακτσόγλου, Χατζηβασιλείου, Σουγιόλτσης (65′ Παρλάκογλου), Μαυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκίρλος, Σίτσας.
ΔΟΞΑ (Μιχαηλίδης): Γεωργακούδη, Χαλβατζής (41′ Κοντογιάννης), Στοϊμενίδης, Αλκίδης, Τόλιος, Ποδάρας, Μποϊτσιος (38′ ΓεωργιάδηςΝ.), Σύρτας, Ιωαννίδης (41′ Ιορδανίδης), Μαλλόσι, Ζεδαμάνης (70′ Βογιατζής).
-Αναφερόμενος στο παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας ο προπονητής μας Βασίλης Μιχαηλίδης δήλωσε: “Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και το πάθος τους. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο απέναντι σε έναν πολύ πιο ποιοτικό αντίπαλο και κάνοντας αυτά που είπαμε καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία που με τα δεδομένα του παιχνιδιού είναι για μας νίκη. Θέλουμε να κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια, όποιος και αν είναι αυτός και νομίζω ότι σήμερα το κάναμε. Συνεχίζοντας με πολύ δουλειά και προσπάθεια θα γίνουμε καλύτεροι παίκτες και πολύ δυνατότερη ομάδα. Αυτό σημαίνει χρόνο και δουλειά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *