Ο λόγος που δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής

Η μη αδειοδότηση της ΕΠΟ στον Ηρακλή προκάλεσε μια μικρή ανησυχία, ωστόσο οι άνθρωποι του Γηραιού θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιάσουν μια ανταγωνιστική ομάδα στο Πρωτάθλημα της Super League 2. 

ύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr ο λόγος που δεν πήρε αδειοδότηση ο Ημίθεος ήταν ότι δεν κατέθεσε πλήρη φάκελο στις ημερομηνίες που έπρεπε. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές και ότι θα μπορεί να αποκτήσει ΜΟΝΟ τρεις παίκτες άνω των 25 ετών. 

Αλλά δεν είναι μόνο ο Ηρακλής, καθώς από τις 36 ομάδες μόνο οι 10 (Βέροια, Λάρισα, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Εργοτελης, ΠΑΟΚ Β΄, Ολυμπιακός Β΄, Παναθηναϊκός Β΄, ΑΕΚ Β΄) πήραν το πράσινο φως από την ΕΠΟ. 

Αύριο (30/7) έχει οριστεί διοικητικό συμβούλιο στις 11 το πρωί προκειμένου να συζητηθεί αυτό το καίριο θέμα και στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να βρεθεί μια λύση, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν «άνεργοι», ενώ δεν θα δούμε ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, αφού οι ομάδες δεν θα μπορούν να ενισχυθούν. 

Να σας θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έχει στείλει αίτημα στην Ομοσπονδία και στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, ώστε για τη φετινή σεζόν να ανασταλεί η ποινή του περιορισμού των μεταγραφών, ακριβώς λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

Πηγή : Metrosport

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *