Δόξα Δράμας: Συνέντευξη τύπου αύριο στις 10.30 σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης η πλευρά των Ιρανών που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας

Πριν από λίγη ώρα είχαμε ενημέρωση ότι αύριο το πρωί στις 10.30 σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας  θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου.

Θα βρίσκεται εκεί ο κ. Αμανατίδης που είναι εκπρόσωπος τους, όπως επίσης ένας Ιρανός  επιχειρηματίας που θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά. Αυτό το ενδιαφέρον όπως έχουμε μάθει ισχύει από τον Απρίλιο και περίπου 10 μέρες τώρα έχουν αρχίσει και  πάλι το έντονο ενδιαφέρον τους για την ομάδα και  περίπου εδώ και μια εβδομάδα βρίσκονται στην Δράμα ώστε να κάνουν επαφές με την τωρινή διοίκηση της ομάδας, τον ερασιτέχνη και την επιτροπή μετόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες  της Dramasport, είχε γίνει ραντεβού της σημερινής διοίκησης της ομάδας με την Ιρανική πλευρά, ζητήθηκαν  κάποια έγραφα για  την ταυτότητα του ανθρώπου που θέλει να πάρει την ομάδα και τα οικονομικά δεδομένα του ώστε να μπορεί να γίνει μια πιο ουσιαστική συζήτηση, έγγραφα τα οποία δεν παρουσιάστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η σημερινή διοίκηση της Δόξας από την πρώτη στιγμή έβγαλε ανακοίνωση ότι οι Μαυραετοί δεν πολούνται και έχει τα κεφάλαια ώστε να τρέξει την επόμενη μέρα την ομάδα με χρηματοδότη τον κ. Αποστολίδη.

Τέλος, μένει να μάθουμε αύριο τις απαντήσεις που θα δώσει η πλευρά των Ιρανών και τι πρόκειται να γίνει την επόμενη μέρα στην αγαπημένη μας Δόξα Δράμας.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *