ΛΕΥΚΗ” ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΝΕΣΤΟ (0-0)

“Άσφαιρη” έμεινε η Δόξα Δράμας στο σημερινό εκτός έδρας φιλικό με τον αξιόμαχο Νέστο Χρυσούπολης.

Το τελικό 0-0 αδικεί την προσπάθεια των “Μαυραετών”, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, την υπεροχή, που αποδείχτηκε άκαρπη, αλλά και αρκετές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε ακυρωθέν γκολ στο 13΄ με τον Βασίλη Παπαδόπουλο ως οφσάιντ και χαμένο πέναλτι με τον Σάββα Μουδούρογλου στο 58΄ (το κέρδισε ο ίδιος), όταν απέκρουσε την εκτέλεση ο γκολκίπερ του Νέστου, Αθανασίου.

Ευκαιρίες για την ομάδα μας έχασαν και οι Μουδούρογλου (27΄), Κυριακίδης (82΄).

Από τους Καβαλιώτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη απείλησαν οι Γρ. Παπαδόπουλος (30΄), Τζεράκης (77΄), Μενίκου (80΄), ενώ διπλή ευκαιρία έχασαν στο 75΄ οι Φραγκούλης και Κωνσταντάρας.

Ανεπίσημο ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα για τη Δόξα έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, Ντάβιντ Τζούρακ, που έπαιξε όλο το πρώτο μέρος.

Ήταν το δεύτερο φιλικό σε ένα διήμερο για τους “Μαυραετούς”, που το Σάββατο αντιμετωπίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στο επόμενο τεστ, εκτός έδρας (17.30).

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΚΟΡΜΟ – ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ”

Μετά το φιλικό στη Χρυσούπολη, ο τεχνικός της Δόξας Μάκης Κατσαβάκης ανέφερε:

“Δεν ήμασταν όπως στα προηγούμενα φιλικά, αλλά θα επανέλθουμε στη δημιουργία παραπάνω ευκαιριών. Σιγά σιγά μοντάρουμε έναν κορμό. Είμαστε σε καλό δρόμο, θα βελτιώσουμε και άλλα κομμάτια, όπως η συγκέντρωση, είναι απαραίτητο αυτό. Είχαμε τρεξίματα ως το τέλος, θα το συνεχίσουμε αυτό. Ήταν μια δυνατή πρόβα, ένα δυνατό τεστ και γενικώς είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε πει ξανά οτι δε μένουμε στα αποτελέσματα στα φιλικά. Αυτό το διήμερο υπήρξαν παίκτες της Κ19 που πήραν ευκαιρίες, κάποιοι για πρώτη φορά όπως οι Μπερμπερίδης και Αλμανίδης. Είναι κίνητρο και για άλλους νεαρούς, είναι αξιόπιστη δεξαμενή η Κ19”. Όσο για το πρώτο δείγμα του Ντάβιντ Τζούρακ; “Έδειξε καλά στοιχεία ο Κροάτης όσο έπαιξε, παρότι ήταν ταλαιπωρημένος. Ο χρόνος κυλά υπέρ του, δεν έχει πολλές μέρες μαζί μας. Θα παίξει και στα επόμενα φιλικά, να βρει ρυθμό και να μάθει την ομάδα, παίζοντας και μαζί με τον συμπατριώτη του, τον Πάβλιτς”.

ΝΕΣΤΟΣ: Αθανασίου, Κωνσταντάρας, Καρύπογλου, Φραγκούλης, Μπάμπουρας, Τσάκωνας, Γεωργιάδης, Ζαρκαντζάς, Βαλαβανόπουλος, Γκατζολάρι, Γρ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Μπλιος, Δόντσος, Τζεράκης, Γαβριήλ, Μενίκου, Δερμιτζάκης, Ράμο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Τάσιος (84΄ Μπερμπερίδης), Στ. Θεοδοσιάδης (46΄ Πετρίδης), Καλλίδης, Πανουργιάς, Καραγιάννης, Αποστολίδης, Τζούρακ (46΄ Ιορδανίδης, 84΄ Αλμανίδης), Χατζηκυριάκου (60΄ Ρούτσης), Β. Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου (70΄ Κυριακίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *