Δόξα Δράμας – Καμπανιακός 1-2: Άδικο αποτέλεσμα για τους μαυραετούς που χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε ο Καμπανιακός κερδίζοντας μετά τον Πανδραμαϊκό και τη Δόξα μέσα στη Δράμα με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και την ήττα του Πανδραμαϊκού ξέφυγαν με 6 βαθμούς διαφορά από την 2η πλέον Καβάλα και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Όσο για την Δόξα μετά από 4 σερί νίκες με τον Γιάννη Αποστολίδη ήρθε η ήττα που όμως βάση συνολικής εικόνας του ματς και εμφάνισης των μαυραετών το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο.

Για να το πούμε διαφορετικά ο αντίπαλος αποδείχθηκε πιο κυνικός, περισσότερο έμπειρος και έκανε μια επαγγελματική νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Η Δόξα που έκανε πολύ καλή εμφάνιση με πολλά νέα παιδιά στην 11αδα μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 12’ να προηγηθεί στο σκορ με Χρήστο και Άρη Ιορδανίδη.

Πιο έμπειρος ο Καμπανιακός στην πρώτη του τελική στο ματς προηγήθηκε στο 18’ με τον Σαρβανίδη και από εκεί και πέρα πάγωσε τον ρυθμό χωρίς να κινδυνέψει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο β’ μέρος ο Καμπανιακός έμεινε νωρίς με 10’ λόγω αποβολής του Παύλου Καθάριου με 2η κίτρινη κάρτα στο 56’, αλλά όχι μόνο κράτησε το σκορ αλλά σε κόντρα επίθεση με τον Νίκο Καθάριο βρήκε και 2ο γκολ σε σημείο που η Δόξα άλλαξε το σύστημα με τα τρία στόπερ, έβγαλε αρκετούς παίκτες στην επίθεση και έψαχνε  την ισοφάριση.

Με 10 παίκτες έμεινε και η Δόξα λόγω αποβολής του Φραγκούλη με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά η είσοδος των Βάντερσον κυρίως αλλά και Χατζηδημητρίου την έκανε πιο επιθετική με τον 2ο να σκοράρει στο 83’ και να βάζει φωτιά στο ματς.

Η Δόξα ζήτησε πέναλτι στο 87’ σε πτώση του Χρήστου Ιορδανίδη μέσα στην περιοχή, αλλά πέρα από ένα γυριστό σουτ του Χατζηδημητρίου στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει το ματς.

Ελάχιστος καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου στο β’ μέρος με τους φιλοξενούμενους να κάνουν συνεχώς καθυστερήσεις παγώνοντας τον ρυθμό του ματς.

Φάσεις αγώνα

Στο 12’ εξαιρετική μεταβίβαση του Πιτσόλη ο Χρήστος Ιορδανίδης προλαβαίνει τον Γιακουμή στην έξοδο κάνει το πλασέ προ της γραμμής τάκλιν του Άρη Ιορδανίδη άουτ μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα.

Στο 18’ πιέζει ψηλά ο Καμπανιακός, αβίαστο λάθος στην άμυνα της Δόξας και ο Σαρβανίδης με ωραία τρίπλα και συρτό σουτ θα κάνει το 0-1 για τον Καμπανιακό.

Στο 56’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Παύλος Καθάριος για δυνατό μαρκάρισμα στον Κόντο.

Στο 63’ στην κόντρα ο Νίκος Καθάριος ωραία τρίπλα και σουτ συρτό το 0-2.

Στο 74’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Φραγκούλης για παρεμπόδιση αντιπάλου.

Στο 83’ σέντρα του Βάντερσον και ο Χατζηδημητρίου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή θα μειώσει σε 1-2.

Στο 87’ πτώση του Χρήστου Ιορδανίδη στην περιοχή διαμαρτυρίες των παικτών της Δόξας για πέναλτι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κτίστης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς Ζαχαριά του συνδέσμου Σερρών και Αχχιλεύς του συνδέσμου Σερρών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Πιτσόλης, Ιορδανίδης Άρης(80’ Κυριακίδης Δημήτρης), Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Ρούτσης(70’ Βάντερσον), Ιορδανίδης Χρήστος, Θεοδοσιάδης, Μπλιός(80’ Κυριακίδης Σάββας), Κόντος(67’ Χατζηδημητρίου), Περσίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Παύλος, Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Ξανθόπουλος(93’ Παπακωνσταντίνου), Σαρβανίδης, Προσκυνητόπουλος, Καθάριος Νίκος(82’ Ιγνατίδης),  Κεχαγιάς, Μανιός(46’ Ντόγος, 89’ Ρακαβίνας), Μπουτζίκος.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *