ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΒΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ”

Μετά το ισόπαλο φιλικό με τον Πανδραμαϊκό (1-1), ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε στις δηλώσεις του: “Ήταν μια πρόβα διαφορετική από τις άλλες. Ο αντίπαλος είχε τρεις αμυντικούς πίσω, έπρεπε και εμείς να κάνουμε διορθωτικές αλλαγές, που μας κόστισαν χρόνο. Βγήκαμε έξω απο το ρυθμό μας, αλλά πάλι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν καλό τεστ, με χαρακτηριστικά που θα συναντήσουμε στην περαιτέρω πορεία μας. Μια πρόβα που δεν την περιμέναμε. Πήγαμε να προσαρμοστούμε σε αυτό το σκεπτικό. Μπήκαν αρκετά παιδιά, όπως ο Πανουργιάς, το τελευταίο απόκτημα μας. Είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα. Σε συνδυασμό με την κούραση στα πόδια των παικτών, σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι από το σκηνικό του παιχνιδιού”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πανδραμαϊκού, Μπάμπης Καζεπίδης, ανέφερε: “Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι πριν το πρώτο επίσημο ματς Κυπέλλου για εμάς. Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα με αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα και ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα”.

ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Η ΠΑΕ Δόξα ενημερώνει τις διαφοροποιήσεις που προέκυψαν στο αρχικό πρόγραμμα των φιλικών. Το τεστ με την Προσοτσάνη μετατίθεται μια μέρα μετά, την Τετάρτη 25/8, αντί για 24/8 που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός (εκτός έδρας). Το αρχικά προγραμματισμένο φιλικό με τον Ηρακλή (25/8) ματαιώνεται κατόπιν επιθυμίας του αντιπάλου, ενώ πιθανότατα θα ακυρωθεί και το φιλικό με το Νέστο στη Χρυσούπολη (8/9), λόγω πιθανών υποχρεώσεων του αντιπάλου στο Κύπελλο (ήδη αναζητείται άλλος αντίπαλος για τη συγκεκριμένη μέρα).

Οι προσθήκες στα τεστ προετοιμασίας αφορούν στις αναμετρήσεις με Αλεξανδρούπολη (4/9 εκτός) και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (11/9 εκτός), ενώ πιθανό είναι και φιλικό με τον Εθνικό Σοχού (18/9, σε εκκρεμότητα η έδρα και αν δεν ξεκινήσει τότε η Γ΄ Εθνική).

Συνοπτικά τα επόμενα κλεισμένα φιλικά (ίσως υπάρξουν 1-2 προσθήκες ακόμα, ανάλογα και με το πότε θα γίνει η πρώτη σέντρα):

*Προσοτσάνη 25/8 εκτός

*Βέροια 28/8 εντός

*Μακεδονικός 1/9 εντός

*Αλεξανδρούπολη 4/9 εκτός

*Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 11/9 εκτός

*Εθνικός Σοχού 18/9 (αν δεν ξεκινά τότε η Γ΄ Εθνική, εκκρεμεί η έδρα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *