Πανδραμαϊκός – Δόξα Δράμας 1-1 : Δραμινό ντέρμπι με τα όλα του

Ένα πολύ ωραία παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Δράμας Αλέκος Φρούσιος εκεί που ο Πανδραμαϊκός φιλοξένησε την συμπολίτισσα Δόξα Δράμας, με το μεγάλο ντέρμπι να τελειώνει ισόπαλο 1-1. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό σε όλο το 90λεπτο με τους περίπου 500 φίλους και των δύο ομάδων να απολαμβάνουν ωραίο θέαμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Μαυραετοί» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες με Παπαδόπουλο, Μουδούρογλου και Ελέζι να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 20’ κακό διώξιμο της άμυνας του Πανδραμαϊκού με την μπάλα να φτάνει στον Παπαδόπουλο που με ωραίο πλασέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Μπελμάνι, Μπερούκα κα Τζελίδη. Αρχικά στο 26’ ωραία κούρσα του Μπελμάνι που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Στο 40’ ο Μπελμάνι θα εκτελέσει ένα φάουλ από το σημείου του κέντρου και δεξιά με την μπάλα να φτάνει στον Τζελίδη που από την μικρή περιοχή έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 56’ ο Μπερούκας ισοφάρισε 1-1 μετά από πολύ ωραία κούρσα του Μπελμάνι. Στο 60’ ωραία κούρσα του Μπελμάνι που βγήκε τετ α τετ με τον Καλιοφούκα νικώντας τον τερματοφύλακα της Δόξας με την κυρία Ιορδανίδου να υποδεικνύει τον Βραζιλιάνο παίκτη του Πανδραμαϊκού σε θέση οφσάιντ.

Στο 76’ ο πολύ δραστήριος στην γραμμή κρούσης της Δόξας ο Κυριακίδης έκανε μια πολύ ωραία κούρσα περνώντας 3 παίκτες του Πανδραμαϊκού, σούταρε με τον έμπειρο Καγγελίδη να λέει όχι, με το 1-1 να παραμένει, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μπελμάνι ενώ επίσης για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Τζελίδης, Αϊβάζης, Καρβάλιο, Γιαννόπουλος και Μπίλης. Ενώ για την Δόξα ξεχώρισαν οι : Παπαϊωάννου, Οικονομίδης, Μουδούρογλου, Ελέζι και Παπαδόπουλος. Καλή η διαιτησία της αναμέτρησης με τον κ. Καμπάνταγη να είναι κοντά στις φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος (υπό το φως των προβολέων) ο ρυθμός έπεσε αισθητά, λόγω και των αρκετών αλλαγών.

Το πολύ εντυπωσιακό είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός της Δόξας Μάκης Κατσαβάκης είπε τα καλύτερα για τον Πανδραμαϊκό και σίγουρα δεν τον περίμενε τόσο ανταγωνιστικό.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής, Αϊβάζης, Τουμανίδης, Κεχαγιάς, Τζελίδης, Μπίλης, Ιάγκο Καρβάλιο, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπελμάνι, Μπερούκας. Έπαιξαν και οι Καγγελίδης, Ζηλιαχώβαλης, Μπαντής, Παυλίδης, Καπουσούζης, Σωτηράκης, Γρηγοριάδης, Ζήσης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Στ. Θεοδοσιάδης, Καραγιάννης, Γιαννούσης, Καλλίδης, Παπαϊωάννου, Οικονομίδης, Ελέζι, Πάβλιτς, Β. Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου. Έπαιξαν και οι Τάσιος, Πανουργιάς, Κυριακίδης, Μπαβέλης, Πετρίδης, Αποστολίδης, Ρούτσης, Ιορδανίδης, Κοντογιαννόπουλος, Μπερικάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *