ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΡΟΛΩΝ”

Ευχαριστημένος από την εικόνα των νεαρών παικτών της Δόξας Δράμας δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Μάκης Κατσαβάκης, μετά το ισόπαλο φιλικό με την Κ19 του Ολυμπιακού στα Τρία Πέντε Πηγάδια (1-1).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του τεχνικού των “Μαυραετών”:

“Προσπαθήσαμε σε αυτό το φιλικό να δούμε αρκετούς νεαρούς που διαθέτουμε, κατόπιν σχετικής συμφωνίας-σε εισαγωγικά-με την Κ19 του Ολυμπιακού για να χρησιμοποιήσουμε και εμείς κυρίως μικρές ηλικίες. Ορισμένοι νεαροί μας πήγαν πραγματικά πολύ καλά, όπως ο Πετρίδης, ο Τάσιος και άλλοι. Τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα, ανταποκρίθηκαν σε αλλαγές ρόλων. Είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να διεκδικήσουν θέσεις στην ενδεκάδα. Ήταν εμφανής και αισθητή η κούραση, από την επίπονη προετοιμασία, τις σκληρές προπονήσεις και τους ρυθμούς που ανεβαίνουν”.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Ο τεχνικός της ομάδας μας ανέφερε για την επικείμενη ενίσχυση: “Φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την ομάδα με 3-4 παίκτες ακόμα τουλάχιστον. Αναμένουμε την απόφαση, η οποία σε πρώτη φάση ήταν αντιεπαγγελματική, για τους περιορισμούς ηλικιών στις μεταγραφές. Πολλά παιδιά μένουν χωρίς ομάδες, χωρίς φυσικά να φταίνε. Είναι απαίτηση να αλλάξει, γιατί τιμωρούνται οι παίκτες, όχι οι ομάδες. Κινητοποιούνται και βουλευτές. Πολλοί ποδοσφαιριστές αδυνατούν να βρουν στέγη αντάξια της ικανότητας και του βιογραφικού τους λόγω συνθηκών. Είναι θέμα βούλησης, υπουργικής απόφασης, θεωρώ οτι μπορεί να βοηθήσει ο κ. Αυγενάκης. Είναι κοινωνικό φαινόμενο και πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση της τάξης και απονομή δικαιοσύνης, έστω και αργά”.

“ΜΑΤΙΑ” ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Στο γήπεδο που διεξήχθη το φιλικό, στα Τρία Πέντε Πηγάδια, παρέστησαν οι Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Δημήτρης Χριστοφορίδης, που εργάζονται στα τμήματα υποδομής της ΕΠΟ. Αμφότεροι συνέλεξαν πληροφορίες για παίκτες των δυο ομάδων (κυρίως γεννηθέντες το 2003 από πλευράς Δόξας), για μελλοντικές κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Αλεξιάδης είναι προπονητής στην Κ17 της γαλανόλευκης και ο Χριστοφορίδης βοηθός προπονητή σε Κ17 και Κ19.

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *