ΙΣΟΠΑΛΗ 1-1 Η ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Κ19 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Συμπερασμάτων συνέχεια για τη νέα Δόξα Δράμας, που έδειξε θετικά δείγματα και στο δεύτερο φιλικό.

Οι “Μαυραετοί” αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Τρία Πέντε Πηγάδια με την Κ19 του Ολυμπιακού, που προετοιμάζεται στην ίδια τοποθεσία, σε τεστ προετοιμασίας διάρκειας 70 λεπτών (από 35 λεπτά κάθε ημίχρονο).

Οι “ερυθρόλευκοι” (υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μαυρογενίδη και υπό το βλέμμα των Αντώνη Νικοπολίδη και Θόδωρου Ελευθεριάδη) προηγήθηκαν στο 3΄ με δυνατό σουτ του Πάνου, ενώ η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ισοφάρισε στο 8ο λεπτό του β΄ μέρους, με γκολ-πέναλτι του Βασίλη Παπαδόπουλου (εκτέλεσε με δύναμη, ενώ την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Καραγιάννης).

Η Δόξα είχε ευκαιρίες με Ιορδανίδη (30΄) και Ρούτση (στο φινάλε του αγώνα).

Το επόμενο τεστ της ομάδας μας θα δοθεί την Τετάρτη (11/8), με αντίπαλο την FC Κοζάνη.

Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου, με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου και Μπέκα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης, Τάσιος, Ιορδανίδης, Μουτζούρης, Μπαβέλης, Καλλίδης, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηκυριάκου. Έπαιξαν και οι Γ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Καραγιάννης, Ρούτσης, Αντωνιάδης, Ρεμπετσιώτης, Στ. Θεοδοσιάδης.

Κ19 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Κυριαζής, Σπυριδάκης, Κεραμιδάς, Σταυρόπουλος, Χρήστου, Πάνος, Προκοπίου, Κυρσανίδης, Σταμούλης, Παπαδάκος, Άνθης. Έπαιξαν και οι Αδαμόπουλος, Ντέλλας, Γιαννούλης, Σταράκης, Κουτσόγουλας, Πατήρας, Πετρόπουλος, Πρεκατές, Μοίρας, Ρέτσος, Αρσενίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *