Κατσαβάκης: «Έτσι θα χτίσουμε τη Δόξα, αυτοί είναι οι στόχοι»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την επιστροφή του στη Δόξα Δράμας και το πώς θα πορευτούν τη φετινή σεζόν οι «μαυραετοί».

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε:

Για την Δόξα Δράμας: «Είχα ξαναπάει στη Δόξα. Είναι χαρά και τιμή να κάνουμε προσπάθεια με παλαίμαχους και ανθρώπους που αγαπάνε τη Δόξα να την επαναφέρουμε όσο γίνεται ψηλά με γηγενείς παίκτες. Είναι ιδέα η Δόξα. Όταν ρωτήσεις έναν Δραμινό τι ομάδα είσαι από τις μεγάλες, θα σου πει Δόξα».

Για τους νέους παίκτες και τους στόχους: «Θα είναι παίκτες γηγενείς που διψάνε για διάκριση. Να γίνει ένα σύνολο το ταχύτερο δυνατόν για να σταθεί σε μια κατηγορία που θα είναι πολύ δύσκολη με τον διαχωρισμό Βορρά-Νότου. Η ομάδα θα γίνει από την αρχή. Αρχικά θα πάμε για παραμονή και μετά ό,τι καλύτερο. Θα πάμε σε σχέδιο με λίγους έμπειρους παίκτες πλαισιωμένους από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Με την προσπάθεια, πρώτα ο Θεός, θα έρθουν οι αγνοί φίλαθλοι της Δόξας να μας αγκαλιάσουν».

Στην κουβέντα συμμετείχε κι ο Χάρης Παππάς που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της προπονητικής στον Αετό Ορφανού.

«Με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου ο κ. Κατσαβάκης. Ειδικά στον Πανσερραϊκό δεν ήξερα να κλωτσάω την μπάλα. Χάρηκα πολύ που ανέλαβε τη Δόξα. Έβγαλα το UEFA Α και σχολή ποδοσφαιρικής ανάλυσης γιατί ένας προπονητής πρέπει να κάνει και ανάλυση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *