Γ’ Εθνική – Μπαράζ: Κρίνεται το τελευταίο «εισιτήριο»

Γ’ Εθνική – Μπαράζ: Ένα εισιτήριο αναζητεί κάτοχο για την Super League 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου

Tην τελευταία ομάδα που θα πάρει την άνοδο για την Super League 2 από τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής θα μάθουμε την Κυριακή (11/07) όταν και οι δυο νέοι όμιλοι που σχηματίστηκαν στο πρωτάθλημα θα ρίξουν αυλαία.

Αναγέννηση Καρδίτσας από τον 1ο όμιλο και Κηφισιά, Ηρόδοτος από τον 2ο πήραν τα εισιτήρια για να δώσουν το παρών τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Super League 2.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στον πρώτο όμιλο όπου ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται τον Αχέρων Καναλακίου (11/07 6μ.μ.) με τις δυο ομάδες να μάχονται για το τελευταίο εισιτήριο.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έχουν 4 βαθμούς και θέλουν μόνο τη νίκη για να είναι αυτοί που θα πάρουν την άνοδο, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είναι στους 6 βαθμούς και τους κάνει και η ισοπαλία για να πετύχουν το στόχο τους.

Στο άλλο ματς της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής (11/07 5μ.μ.) η Αναγέννηση Καρδίτσας δοκιμάζεται στην έδρα του τελευταίου Διαγόρα Στεφανοδικείου. Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας έχει πέντε βαθμούς αλλά έχει ρεπό και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα στον δεύτερο όμιλο τα εισιτήρια έχουν κριθεί με την Κηφισιά και τον Ηρόδοτο να παίρνουν τα εισιτήρια για την Super League 2 και πλέον παίζουν την Κυριακή (11/07 6μ.μ.) μεταξύ τους με φόντο την πρώτη θέση, μιας και η Κηφισιά έχει 9 βαθμούς και ο Ηρόδοτος έχει 7. Στο άλλο παιχνίδι του 2ου όμιλου η Ζάκυνθος υποδέχεται (11/07 5μ.μ.) την Θύελλα Ραφήνας.

Πηγή : Mikriliga.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *