Ιωνικός – Δόξα Δράμας 2-0 (Ημίχρονο) | Βροχή λαθών

Άτυχη η Δόξα με το ξεκίνημα του αγώνα στο 5′ από το πουθενά δέχθηκε το 1-0, δίνοντας ουσιαστικά δώρο στον Ιωνικό το γκολ με το γύρισμα του Αγιώτη στον Στεφανάκο που γλίστρησε και πέφτοντας ουσιαστικά άθελά του έστρωσε την μπάλα στον Κάστρο που σε κενή εστία έγραψε το 1-0. Παρά την ψυχρολουσία, η Δόξα άρχισε να πατάει καλά στο γήπεδο, να παίρνει μέτρα και να είναι εξαιρετικά άτυχη στο 20′ στην κεφάλια του Πινδώνη και την σπουδαία επέμβαση του Αναγνωστοπούλου σε κόρνερ. Σαν δεν έφτανε αυτό ένα ακόμη αβίαστο λάθος δύο λεπτά μετά, αυτή την φορά από τον Πινδώνη και εύκολα ο έτερος Αργεντινός του Ιωνικού Ρόλε έκανε το 2-0. Ουσιαστικά σε αυτό το πρώτο μέρος η Δόξα πλήρωσε τα αμυντικά της παιδαριώδη λάθη σε ένα σχήμα με 3 στόπερ και ουσιαστικά χωρίς φορ με τον Μαυρία και τον Κουτσιανικούλη να εναλλάσονται στην επίθεση, αλλά παρόλα αυτά να δημιουργεί φάσεις η Δόξα και να αξίζει ένα γκολ.

Ιωνικός – Δόξα Δράμας 2-0 (Κάστρο 5′, Ρόλλε 23′)

5′ ΓΚΟΛ! 1-0 ο Ιωνικός με τον Κάστρο! Ασυνεννοησία μεταξύ Αγιώτη και Στεφανάκου, με τον αμυντικό της Δόξας να γυρνάει πίσω την μπάλα στον Στεφανάκο και τον γκολκίπερ της Δόξας να μπερδεύεται, να προσπαθεί να πιάσει την μπάλα με τα χέρια, αλλά εν τέλει η μπάλα να πηγαίνει στον ολομόναχο Κάστρο και να ανοίγει το σκορ στην σημερινή αναμέτρηση!

15′ Ο Κάστρο πέρασε πολύ εύκολα τον Κουκούλη, μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Στεφανάκο, με τον τερματοφύλακα της Δόξας να διώχνει αποτελεσματικά.

21′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, με τον Πινδώνη να δέχεται μία σέντρα από τον Μαυριά και την κεφαλιά του να απομακρύνει με δυσκολία ο Αναγνωστόπουλος.

23′ Γκολ με κεφαλιά από τον Κάστρο, ακυρώνεται ορθώς ως οφσάιντ.

23′ ΓΚΟΛ! 2-0 με τον Ρόλλε ο Ιωνικός! Ο Πινδώνης πιέστηκε από τον Μουμίν και τον Ρόλε, με τον δεύτερο να κλέβει την μπάλα, να βρίσκει ανοιχτή την άμυνα των φιλοξενούμενων και να σημειώνει το 2-0.

29′ Ο Μαυριάς δοκιμάζει ένα σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα πάει ψηλά άουτ.

30′ Ο Πλατέλλας «σέρβιρε» στον Βλαχομήτρο αλλά ο Στεφανάκος ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

34′ Ακόμη ένα σουτ από τον Μαυριά, αρκετά μέτρα αριστερά από την εστία του Ιωνικού η μπάλα.

45′ Ο Ιωνικός αναπτύχθηκε εξαιρετικά με τους Κάστρο και Πλατέλλα, με τον Αργεντίνο να πλασάρει αδύναμα και να μην μεγαλώνει το σκορ.

45+2′ Σουτ του Χάμοντ, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Αναγνωστόπουλος.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτούλιας, Μουμίν, Βλαχομήτρος, Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης, Άντερσον, Αγιώτης Χάμοντ, Μπελεβώνης, Τάσιος, Παρασκευάς, Μπολάκης, Μαυριάς, Κουτσιανικούλης.

Στατιστικά Α’ ημιχρόνου

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *