Ενδιαφέρον για την Δόξα…από Δράμα!

Από το Liganews.gr:

Επιστολή του σχήματος «Υπεύθυνη θέση» που απαρτίζεται από βετεράνους ποδοσφαιριστές της Δόξας και κάποιων ελευθέρων επαγγελματιών της πόλεως με σκοπό να ενημερώσουν κατά κύριο λόγο τους μετόχους της ΠΑΕ Δόξα Δράμας 2017 ποιοι είναι τι ζητάνε από αυτούς.

Η «Υπεύθυνη θέση» αποφάσισε να προχωρήσει με αίτημα και γνωστοποίηση των προσώπων που το απαρτίζουν προς του μετόχους της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας 2017 με βασικό της μέλημα να ζητήσει να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή τους:

«ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017

Το σχήμα με τίτλο υπεύθυνη θέση μετά από συνεδρίαση που έκανε την περασμένη Τετάρτη με φυσική παρουσία και μέσω τηλεδιάσκεψης κάποιων προσώπων που συμμετέχουν σε αυτό στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Δράμας αποφάσισε να προχωρήσει με αίτημα και γνωστοποίηση των προσώπων που το απαρτίζουν προς του μετόχους της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας 2017 με βασικό της μέλημα να ζητήσει να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας μας με σκοπό να εξυγιάνει το ιστορικό μας σωματείο και να το βάλει σε μια διαδικασία λειτουργίας με διαφάνεια και με βιώσιμη ανάπτυξη.

 Όλα αυτά βέβαια και με την σύμφωνη γνώμη και προτροπή του μέγα χορηγού μας κ. Αποστολίδη Κώστα ιδιοκτήτη και διευθύνων συμβούλου της εταιρείας Ryacap A.E και πολλών άλλων δραμινών επιχειρηματιών μικρών και μεγάλων που μιλήσαμε έως τώρα.

Σκοπός μας είναι πάνω από απ όλα η Δόξα και η Δράμα για να σταματήσουμε όλη μαζί αυτό το κατήφορο της τελευταίας διετίας επιτέλους.

ΣΧΗΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ

1)Στράντζαλης Αναστάσιος – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας

2)Τσελεπής Ανέστης – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας

3)Σιρλαντζής Νεοπτόλεμος -Ελεύθερος επαγγελματίας

4)Αθανασίου Παρασκευάς – Ελεύθερος επαγγελματίας

5)Παπαδόπουλος Κυριάκος – Επιχειρηματίας

6)Τζαφέρης Χρήστος – Ελεύθερος επαγγελματίας

7)Δαύκος Γεώργιος —παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας

8)Παπαδόπουλος Ηλίας —παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας

9)Χαραλαμπίδης Γρηγόρης – παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας

10)Γκατζιλάκης Σταύρος –Παλαίμαχος πρώην παίχτης Δόξας».

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *