Δόξα Δράμας: Συνεχίζει στους Μαυραετούς ο Στέλιος Μπλιός

Με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε ελάχιστο χρόνο ολοκληρώθηκε η ανανέωση της παρουσίας του Στέλιου Μπλιού στην ομάδα μας.
Ο 26χρονος πλάγιος αγωνίστηκε σε όλη την δεξιά πλευρά κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Η σταθερά καλή απόδοση του ήταν ο λόγος που η διοίκηση αποφάσισε να του προτείνει την παραμονή στην ομάδα μας.
Μέσα στην πρώτη τριάδα συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε 27 συμμετοχές και 2.114 αγωνιστικά λεπτά με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Καθώς πρόθεση και του ίδιου του παίκτη ήταν να μείνει στη μεγάλη ομάδα του τόπου του, όντας δραμινός από τα Κύργια, ήταν ανεμπόδιστη η συμφωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου μας Δημήτρη Περσίδη.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο προπονητής της ομάδας Μάριος Παναγιώτου, με τη σύμφωνη γνώμη του οποίου προχώρησε και ολοκληρώθηκε η ανανέωση του Στέλιου Μπλιού στη Δόξα Δράμας.
Λίγο μετά το τέλος της συνάντησης του Στέλιου Μπλιού με τη διοίκηση και τον προπονητή μας, ο ίδιος δήλωσε: «Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και το ίδιο μου έδειξε από την πλευρά της η διοίκηση και ο νέος προπονητής, οπότε όλα ήταν πολύ εύκολα για να συμφωνήσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παραμονή μου στην ομάδα και δεν είχα κάποιο λόγο να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να παίζω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Μέσα σε αυτούς τους στόχους είναι και η προσπάθεια όλων μας να φέρουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, περισσότερους φιλάθλους μας, κοντά μας καθώς η παρουσία τους κάνει την ομάδα πιο δυνατή»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *