Δόξα Δράμας: Παίζουν” για το τεχνικό τιμ οι Φιλίππου, Καρασάββας & Δημητριάδης

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στη Δόξα Δράμας, όχι μόνο για το νέο ρόστερ (ανανεώσεις και μεταγραφές) και τη διάρθρωση της νέας διοίκησης με αξιώματα, αλλά και για την πλαισίωση του Μάκη Κατσαβάκη, με κύκλο συνεργατών στο τεχνικό τιμ σύμφωνα με τον Θεόφιλο Ψυχογιό και το soccerpractor.blogspot.com. 

Όλα δείχνουν οτι φαβορί για στενός τεχνικός συνεργάτης είναι ο Δραμινός προπονητής, Σπύρος Φιλίππου (γιος του παλαιμάχου και άλλοτε τεχνικού του “Μαυραετών”, Μιχάλη), που έχει δουλέψει στο Καλαμπάκι, τις Αμαζόνες Δράμας και τις γυναίκες του ΠΑΟΚ.

Για γυμναστής “παίζει” δυνατά ο περσινός Μιχάλης Δημητριάδης (επίσης γηγενής, έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Δόξα και συνεργάστηκε πέρυσι τόσο με το επιτελείο του Κολιτσιδάκη, όσο και με εκείνο του Βασιλακάκη στο φινάλε), ενώ στο προσκήνιο με αξιώσεις για προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Καρασάββας, επίσης Δραμινός, άλλοτε γκολκίπερ της Δόξας και με θητεία στον ίδιο ρόλο και παλιότερα. 

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και απλώς καταγράφονται τρία φαβορί, χωρίς ακόμα κάτι οριστικό, όσο δεν ανακοινώνονται, ενώ δεν αποκλείεται να εξεταστούν και άλλες λύσεις, όμως με πηγές της Dramasport να κάνουν λόγω ότι είναι οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης για το τεχνικό τιμ . 

Η Δόξα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (Δευτέρα 19/7) θα δοκιμάσει και ορισμένους νεαρούς. Γενικά το ρόστερ θα είναι νεανικό, με αρκετούς γηγενείς, ειδικά αν ισχύσει και ο ηλικιακός περιορισμός στις μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται ο Κατσαβάκης να επιλέξει να συνεργαστεί και με ορισμένους πρώην παίκτες του (π.χ. από τον Αγροτικό Αστέρα). 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *