Δόξα Δράμας: Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Μετά την απορριπτική απόφαση της ΕΕΑ την Δευτέρα τα αντανακλαστικά της διοίκησης της ομάδας ήταν άμεσα με τον νομικό σύμβουλο εχθές της Δόξας Δράμας να καταθέτει φάκελο στο εφετείο Αθηνών για να πάρει προσωρινή άδεια για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, κάτι που είχε γίνει και πέρσι.
Όπως καταλαβαίνουμε υπάρχει αισιοδοξία για την συμμετοχή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες από την πλευρά της διοίκησης.
Όσο αναφορά τα προβλήματα στις υποχρεώσεις της ομάδας προς πρώην ποδοσφαιριστές, έχουν ρυθμιστεί όλες αυτές οι υποχρεώσεις για να μην υπάρχουν και άλλα προβλήματα.
Όσο αναφορά την μη συμμετοχή της ομάδας στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, πολύ πιθανόν να συμμετάσχει η Δόξα Δράμας στην περίπτωση που πάρει προσωρινή άδεια αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε την διαδικασία για την συμμετοχή της,με μόνο σίγουρο θα είναι ίδιος τρόπος με αυτόν της ΠΑΕ Ρόδος.
Σε περίπτωση που δεν πάρει η Δόξα Δράμας άδεια από την ΕΕΑ και δεν παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες, υπάρχει plan b από τον ερασιτέχνη που θα παίξει η ομάδα στην Γ εθνική θα γίνει αρχικά επαφή με τους παίκτες που υπάρχουν είδη στην ομάδα για το ποιοι θέλουν να συνεχίσουν, θα στελεχωθεί επίσης με παίκτες από την Δράμα με χαμηλό μπάτζετ.
Σίγουρα πρέπει να ευχόμαστε η ομάδα να παίξει στην Super League 2 με την τωρινή διοίκηση να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο καθώς έχει δείξει ότι έχει στόχο να διορθώσει τα οικονομικά της ομάδας και έχει όραμα, αν και έχει κάνει τα λάθη της.
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *