Δόξα Δράμας – Ιωνικός 2-1 : Πρώτη εντός έδρας νίκη για τους Μαυραετούς

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της σημείωσε πριν από λίγο η Δόξα Δράμας απέναντι στον πρωτοπόρο Ιωνικό. Η ομάδα της Δόξας Δράμας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κερδίζοντας δίκαια το παιχνίδι.

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος σκοράροντας  ένα τέρμα και έχοντας αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα τέρματα, με την δυστοκία των επιθετικών να είναι εμφανής.

Στην επανάληψη η Δόξα σημείωσε και δεύτερο τέρμα λύνοντας τα πόδια των παικτών της ομάδας με τον Αγγελόπουλο ενώ στο 81’ ο Ιωνικός μείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ για το τελικό 2-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό, με την Δόξα να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2’ με σουτ του Μαυρία. Στην συνέχεια η Δόξα είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με Σαμπανίδη  με το 0-0 να παραμένει.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμούς και είχε 2 καλές ευκαιρίες με Κάστρο και Πλατέλλα οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 23’ μετά από φάουλ λίγο έξω από την περιοχή  του Ιωνικού η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Μαρινάκη ο οποίο έβγαλε την σέντρα και ο Άντερσον με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Μαυραετούς.

Στην συνέχεια ο Ιωνικός πίεσε για την ισοφάριση και στο 29’ σε φάση διαρκείας η μπάλα σταμάτησε στο Δοκάρι του Στεφανάκου με το 1-0 να παραμένει. Μετά το 35’ η Δόξα είχε δύο καλές ευκαιρίες με Μαυρία και Αγγελόπουλο με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμούς με την Δόξα να συνεχίζει την καλή της παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, έτσι έγινε ένα γρήγορο παιχνίδι με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες.

Στο 74’ μετά από κόρνερ του Φυτόπουλο ο Αγγελόπουλος από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά θα κάνει το 2-0 για την Δόξα. Στην συνέχεια ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμούς και στο 81’ μετά από κόρνερ ο Στεφανάκος δεν θα υπολογίσει σωστά με τον Ιωνικό να μειώνει σε 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα,

2′ Μακρινό σουτ του Μαυριά μακριά άουτ

4′ Ωραία Κούρσα από δεξιά του Παρασκευά θα κάνει την σέντρα, κεφαλιά του Σαμπανίδη άουτ

14′ Εξαιρετική κεφαλιά του Σαμπανίδη από το ύψος της περιοχής, μετά από σέντρα του Μαυριά, φεύγει ελάχιστα άουτ

16′ Σέντρα σουτ του Μουστάκη διώχνει δύσκολα με το ένα χέρι ο Στεφανάκος, στην επαναφορά από πλάγια νέα του Κάστρο μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Δόξας.

21′ Καλό σουτ του Πλατελλα λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά φεύγει άουτ

23′ Πολύ ωραία σέντρα -γέμισμα από αριστερά του Μαρινάκη βρίσκει μέσα στην μικρή περιοχή τον Νασιμέντο που με κεφαλιά κερδίζει τη μονομαχία από τον Αναγνωστόπουλο και ανοίγει το σκορ

29′ Προβολή του Ρόλε η μπάλα σταμάτησε δοκάρι

35′ Νέα ευκαιρία για τη Δόξα , το σουτ του Αγγελόπουλου πάνω στα σώματα των αμυντικών του Ιωνικού και στη συνέχεια σουτ από καλή θέση του Χάμοντ φεύγει μακριά από την εστία

43′ Εκτέλεση του φάουλ από το Μαυριά, η μπάλα πάνω από το τοίχος αλλά άουτ.

50′ Στρώσιμο του Χάμοντ μέσα στην μικρή περιοχή στον Κουτσιανικούλη που αργεί να αντιδράσει και χάνει μια τεράστια ευκαιρία με εξουδετερωμένο τον Αναγνωστόπουλο.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό, σέντρα του Πλατέλλα και κεφαλιά του Κάστρο ελάχιστα άουτ.

54΄Κόντρα της Δόξας, πάσα του Κουτσιανικούλη σουτ του Μαυριά άουτ.

58′ Σέντρα του Ρόλε από δεξιά, αφύλακτος ο Ματσούκας πιάνει γυριστό σουτ που φεύγει λίγο άουτ.

76′ Ο Αγγελόπουλος σπάει δεξιά στον Σπυρόπουλο που σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

81′ Τραγικό λάθος του Στεφανάκου που μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε από δεξιά χάνει μέσα από τα χέρια του τη μπάλα, στην κλειστή του γωνία .

82′ Σουτ του Τάσιου μετά από πάσα του Μπαράγκο, πάνω στα σώματα των αμυντικών και άουτ.

93′ Σουτ του Πλατέλλα μέσα από την περιοχή και αριστερά δεν ανησυχεί το Στεφανάκο που μπλοκάρει εύκολα

Οι συνθεσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (60′ Μενσά), Παπαργυρίου, Άντερσον, Αγιώτης, Παρασκευάς (78′ Τάσιος), Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Κουτσιανικούλης (60′ Σπυρόπουλος) , Μαυριάς (69′ Φυτόπουλος), Σαμπανίδης (78′ Μπαράγκο).

ΠΑΓΚΟΣ: Ηλιάδης Σπυρόπουλος Κόντος Φυόπουλος Πετρίδης, Τάσιος, Βουγιακλίγια, Μενσά, Μπαράγκο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (81′ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Κοτσώνης (57′ Σινγκ), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Νιάσε (81’Μαναλής), Ρόλε , Ματσούκας (88′ Κόρμπος), Πλατέλλας, Κάστρο.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας) Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας)- Φαλτάκας (Γρεβενών)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *