Κούγιας: Δίνει δωρεάν εισιτήρια στους γιατρούς και νοσηλευτές της Λάρισας

Δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιχνίδια της Λάρισας θα έχουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές της πόλης, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το έργο τους καθ’ολη τη διάρκεια της πανδημίας.

«Σαν Πρόεδρος της ΑΕΛ και Ιδιοκτήτης των μετοχών της, εδώ και 7 σχεδόν χρόνια, νιώθω τον εαυτό μου πλέον σαν έναν άνθρωπο που δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτούς που γεννήθηκαν, εργάζονται και ζουν στο Νομό Λαρίσης.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Διαβάζω καθημερινά τον έντυπο τύπο και τα sites που δημοσιοποιούν ό,τι συμβαίνει στο Νομό Λαρίσης, κυκλοφορώ στο κέντρο, στις γειτονιές της Λάρισας, αλλά και στα στις κωμοπόλεις του Νομού, όταν μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και η σωστή επιμέλεια των δύο παιδιών μου και στεναχωρούμαι όταν διαβάζω ότι ο Νομός μας και η πόλη μας πρωταγωνιστούν σε κρούσματα κορονοϊού.

Από την πρώτη στιγμή συμμετείχα μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό στην προσπάθεια να βοηθήσουμε τους Ρομά του Νομού μας να προστατευθούν διαθέτοντας 20.000 μάσκες, τις οποίες διένειμε η Περιφέρεια.

Παρακολουθώ τον υπεράνθρωπο αγώνα των γιατρών και των νοσηλευτών των Νοσοκομείων της Λάρισας να σώσουν ανθρώπινες ζωές και να πείσουν παραπλανημένους από ταπεινή προπαγάνδα συνανθρώπους μας να εμβολιαστούν σώζοντας τόσο τις ζωές τους όσο και τη ζωή των αγαπημένων τους ανθρώπων με αληθινό κίνδυνο της δικής τους ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *