Δόξα Δράμας – Βέροια 3-3: Έβγαλε αντίδραση και έδειξε ότι έχει ψυχή η Δόξα

Στο γήπεδο της Δόξας Δράμας  οι Μαυραετοί του Μάκη Κατσαβάκη φιλοξένησαν την Βέροια σε ένα παιχνίδι που είχε γκολ και θέαμα καθώς σημειώθηκαν 6 τέρματα, με την Δόξα βγάζει αντίδραση και να ισοφαρίζει σε 3-3, ενώ ήταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έγινε ένα παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά, με την Βέροια να είναι πιο απειλητική χάνοντας 2 σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 18’ μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Δόξας ο Μουδούρογλου έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το 0-0 να παραμένει. Από εκεί και πέρα οι Βέροια έγινε πιο απειλητική και στο 38’ άνοιξε το σκορ με τον Γαβριηλίδη με την απάντηση της Δόξας να είναι άμεση αφού ισοφάρισε με τον Πανουργιά σε 1-1 στο 41.

Στο 43’ η Βέροια κατάφερε να βρει λύση και πέτυχε τέρμα με τον Πασά για το 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.  

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά ήταν το ίδιο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πατήσουν μπάλα και να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο. Στο 69’ ο Μυστακίδης έκανε το 1-3 για την Βέροια, με αρκετούς να πιστεύουν ότι το παιχνίδι τελείωσε εκεί.

Η Δόξα μετά το 1-3 και για 20’ και πλέον λεπτά ήταν καταιγιστική και είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει ακόμα και το παιχνίδι.

Στο 79’ ο Μουδούρογλου έκανε το 2-3 για την  Δόξα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ελέζι έκανε το 3-3 φέρνοντας το ματς στα ίσια. Από εκεί και πέρα η Βέροια είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι με την μια να καταλήγει στο δοκάρι και στην άλλη να λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ ο Καλιουφούκας.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Βέροιας, με την μπάλα να περνάει αρκετά πάνω από τα δοκάρια και το 3-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης (46΄ Κολιοφούκας), Γιαννούσης, Στ. Θεοδοσιάδης, Καλλίδης, Πανουργιάς (60΄ Τάσιος), Καραγιάννης, Παπαϊωάννου (46΄ Αποστολίδης), Ελέζι, Πάβλιτς (74΄ Πετρίδης), Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μανσούρ, Πόζογλου, Πασάς. Έπαιξαν και οι Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Μουχάλης, Οικονόμου, Ντίνας, Μυστακίδης, Μπαϊντού, Χαλκιαδάκης, Οικονομίκος.

Διαιτητές : Δημήτρης Γκαϊτατζής, με βοηθούς Μάνο Παστιάδη και Δήμητρα Κοτανίδου

Δόξα Δράμας – Βέροια 3-3

Πανουργιάς 41′, 79′ Μουδούρογλου, 81′ Ελέζι/ 38′ Γαβριηλίδης, 43′ Πασάς, 69′ Μυστακίδης

Φάσεις αγώνα 

38′ Γύρισμα από το Πεταυράκη, καλό δυνατό σουτ από τον Γαβριηλίδη καταλήγει ψηλά στην αριστερή γωνία των δικτύων του Συλλέκτη και το 0-1.

41′ Εκτέλεση φάουλ από το Μουδούρογλου, ωραίου γύρισμα του προωθημένου Καλλίδη ο έτερος κεντρικός αμυντικός της Δόξας, Πανουργιάς με πλασέ θα ισοφαρίσε

43′ Κόρνερ του Πόζογλου, ο Πασάς κερδίζει στον αέρα τους αμυντικούς της Δόξας και τον Συλλέκτη που δεν έκανε έξοδο, έτσι η Βέροια διπλασιάζει τα τέρματα της.

69′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Μπαντού και ο Μυστακίδης βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι για να κάνει το 1-3.

78′ Εκτέλεση φάουλ από τον Καραγιάννη και ωραία κεφαλιά από το Μουδούρογλου στο πρώτο δοκάρι για το δεύτερο γκολ της Δόξας.

87′ Εξαιρετική ενέργεια του Μουδούρογλου, βγάζει πάσα στον Παπαδόπουλο που στρώνει στον Ελέζι και ο οποίος από κοντά με προβολή ισοφαρίζει σε 3-3 !!!

89′ Παρά λίγο η Βέροια να προηγηθεί και πάλι στο σκορ όταν ο Οικονόμου σούταρε και σημάδεψε το δοκάρι της Δόξας ενώ μετά η μπάλα έφυγε άουτ.

93′ Νέα ευκαιρία για τη Βέροια. Λάθος γύρισμα του Γιαννούση δίνει στον Μανσούρ την ευκαιρία για σουτ που διώχνει με τα πόδια ο Κολιοφούκας

95΄Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα, κάθετη του Ελέζι, τετ α τετ ο Παπαδόπουλος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σουτάρει άουτ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *