Πανθρακικός – Δόξα Δράμας 1-0: Ήττα στις λεπτομέρειες και σε δύσκολη θέση οι μαυραετοί

Μια ήττα που σίγουρα “πονάει” με τον τρόπο που ήρθε γνώρισε η Δόξα στην Κομοτηνή από τον πολύ ποιοτικό Πανθρακικό με σκορ 1-0.

Η δραμινή ομάδα ήταν ανταγωνιστική, κοίταξε στα μάτια μια πολύ καλή ομάδα, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε δύσκολη θέση πλέον βαθμολογικά η Δόξα στο -4 από τη Νίκη Ευκαρπίας που το Σάββατο έκανε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Θερμαϊκό με 1-0.

Το φιλμ του αγώνα

Η Δόξα μπήκε πολύ καλά στο ματς και μόλις στο 3’ από κάθετη πάσα του Ρούτση ο Δημήτρης Κυριακίδης βγήκε τέτατετ από πλάγια του σουτ που έκανε όμως βρήκε στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Ο Πανθρακικός απείλησε στο 9’ σε σουτ του Ρουμπιέ που πέρασε άουτ με την Δόξα να απαντά με καλή ευκαιρία σε σουτ του Χατζησημητρίου ελάχιστα άουτ.

Η πρώτη πολύ μεγάλη φάση στο ματς ανήκει στον Πανθρακικό στο 20’ από σέντρα του Χαλκιαδάκη και κεφαλιά του Λαρέα από καλή θέση ελάχιστα άουτ.

Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, με την Δόξα να έχει στο 35’ καλή ευκαιρία με σουτ ρου Κόντου στο εξωτερικό μέρος των διχτύων από προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Στο 37’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με καταπληκτικό σουτ στο γάμα της εστίας από τον Λαρέα που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων στο πρώτο μέρος.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκει στους γηπεδούχους στο 44’ με σουτ του Ρουμπιέ άουτ.

Η Δόξα μπήκε καλά στο β’ μέρος και απείλησε πρώτη με σουτ του Κυριακίδη που έδιωξε σωτήρια ο ο Παϊτέρης.

Στο 75′ ο Πανθρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη με τον Χαλκιαδάκη τέτατετ να κάνει το σουτ και να διώχνει σωτήρια ο Ηλιάδης.

Μεγάλη προσπάθεια από τη Δόξα στα τελευταία λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση με το Μπλιό στο 90′ και στις καθυστερήσεις σε φάση διαρκείας με σουτ του Μαντζανά που πέρασε άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κτίστης με βοηθούς Κεχαγιά – Κουτσογιάννη του συνδέσμου Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Γιώργος Μαραντάς):

Παϊτέρης, Καλογρανάς, Λαρέα, Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Χακάν, Παχούμης(60′ Γκαγκάνης), Γκουτσίδης, Ρουμπιές, Χαλκιαδάκης(87′ Χιντζίδης), Βάσκος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Άκης Στολτίδης):

Ηλιάδης, Μπλιός, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Ρούτσης(61′ Ελ Μαριγκί), Θεοδοσιάδης, Drame(78′ Περσίδης), Κόντος, Μαχαίρας, Χατζηδημητρίου(78′ Ξανθόπουλος), Κυριακίδης Δημήτρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *